Fullt kaos da Kim viste seg uten giftering

- Dere skulle visst hvordan det er å være i mine sko, sa Kim Kardashian til fotografene som jaget henne. Se video!

SLITEN: Kim Kardashian så svært sliten og trøtt ut da hun viste seg offentlig for første gang etter at bruddet med ektemannen Kris Humphries ble kjent.  Foto: All Over Press
SLITEN: Kim Kardashian så svært sliten og trøtt ut da hun viste seg offentlig for første gang etter at bruddet med ektemannen Kris Humphries ble kjent. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Kim på flyplassen i video nederst i saken.

SEHER.NO: Nylig bekreftet Kim Kardashian (30) at hun skiller seg fra Kris Humphries (26) etter kun 72 dager som mann og kone. Nå spekuleres det i om det hele var et PR-stunt for å skape høyere seertall til realityserien «Keeping up with the Kardashians».

Mandag viste Kardashian seg offentlig for første gang siden bruddet – uten giftering. Kim så sliten og trøtt ut, iført en enkel, hvit t-skjorte, jeans og sort skinnjakke.

Kim var da på vei fra Los Angeles til Australia for å lansere sin nye veskekolleksjon sammen med søsteren Khloé. På flyplassen ble skjønnheten møtt av flere titalls fotografer som prøvde å få henne til å avsløre noe om skilsmissen. 30-åringen var stille mens hun og assistenten banet seg vei mellom pressen og de skuelystne.

- Dere skulle visst hvordan det er å være i mine sko, mumler hun før hun og assistenten forsvinner videre til det ventende flyet.

Kardashian har bekreftet skillsmissen til underholdningskanalen E!, men har utover dette ikke uttalt seg i media. Realitystjernen er også vanligvis aktiv på Twitter, men har ikke skrevet noe om bruddet fra ektemannen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hele bryllupet var en bløff og et PR-stunt  
Se Kim uten giftering her


[obj:media:10302]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer