Meri Brown:

- Fullstendig manipulert

«Sister Wives»-profilen med kryptisk melding.

ÅPEN: Meri Brown er blant konene til Kody Brown. Nå får hun følgerne sine til å klø seg i hodet. Foto: Instagram
ÅPEN: Meri Brown er blant konene til Kody Brown. Nå får hun følgerne sine til å klø seg i hodet. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Familien Brown er en familie i USA som lever litt utenom det vanlige. Her til lands er de best kjent fra serien «Sister Wives», eller «En mann - fire koner» på norsk, hvor vi følger Kody Brown og hans fire koner Meri, Janelle, Christine og Robyn.

De siste elleve årene har de vist fansen hvordan det er å leve et polyamorøst liv, og den siste tiden har det kommet flere og flere tegn på at livet ikke lenger bare er en dans på roser.

Det er også derfor Meri Brown, Kodys første kone, får ekstra stor oppmerksomhet i utenlandsk presse nå. Blant andre People omtaler hennes siste innlegg som kryptisk, mens US Magazine hevder hun hinter om noe.

«Har du noen gang hatt de dagene, de ukene, de månedene hvor ting bare fortsetter å skje? Uansett hvor mye du jobber, hvor mye du presser og hvor hardt du prøver, så skjer noe annet», skriver hun innledningsvis, og fortsetter:

«Noen ganger er det bare livet. Noen ganger må du lære noe. Noen ganger blir du fullstendig manipulert, og du vet om det».

Hva tv-profilen legger i disse ordene, vites ikke, men hun forsikrer imidlertid fansen om å ikke bekymre seg.

«Jeg er modig, jeg er sterk og jeg skal klare dette», fortsetter hun.

DRAMA: Se bildene fra nye «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

Anspent

Videre skriver Meri at hun vil finne sin stamme og de folkene som vil stå med henne og ikke kjempe mot henne.

«Det er menneskene som betyr noe», legger hun til.

Meri og Kody ble smidd i hymens lenker i 1990, men i løpet av de siste sesongene av serien har seerne fått se at forholdet har blitt mer og mer anspent.

Det har det også blitt mellom Kody og Christine, hans tredje kone. Så seint som i slutten av januar fortalte Christine om utfordringer i ekteskapet, og at hun ønsket å avslutte det.

INTERVJU: I et sjeldent intervju letter Melania Trump på sløret om ekteskapet og om mannens påståtte affærer. Video: CNN Vis mer

Utfordringer

Det sa hun i en promo for den nyeste sesongen av programmet, som sendes på TLC. I april, i forbindelse med sesongfinalen, fortalte hun at tankene ikke hadde endret seg.

- Meri, jeg kan ikke være gift med Kody mer, sa Christine til søsterkona i episoden ifølge People.

Meri forsøkte å løfte opp Christine som åpenbart sliter i ekteskapet, men tilsynelatende uten hell.

- Hennes (Meri, journ.anm) forhold med Kody er virkelig ikke et jeg ville hatt. Og det forholdet jeg har med Kody er heller ikke hva jeg vil ha. Det jeg har her er ikke det jeg vil ha akkurat nå, sa hun videre.

Reality-familien har til sammen 18 barn, og flyttet nylig inn i fire midlertidige, separate hjem på en felles eiendom i Flagstaff, Arizona.

BRUDD: Realityprofil Aurora Gude snakker ut om bruddet med samboeren Haakon Johan Lønner. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

Etter flyttingen i forrige sesong hadde familien et håp om å starte et nytt kapittel sammen, men det har så langt bare sett ut til at stemningen er blitt mer anspent mellom de fire konene og ektemannen.

Det hele skal ifølge People handle om at Christine ønsker å flytte tilbake til Utah, noe de andre ikke vil. Familien Brown, som bodde i Utah i starten av serien, valgte nemlig å flytte, først til Las Vegas, for å unnslippe delstatens strenge antipolygami-lov.

LES OGSÅ: Fyrstinne Charlene: - Ønsk meg lykke til

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer