Fullstendig krise etter 12 år

Popstjernen Enrique Iglesias og tennisesset Anna Kournikova skal ha brutt forlovelsen.

BRUDD: Det 12 år lange forholdet mellom Enrique Iglesias og kjæresten Anna Kournikova skal være over. Foto: All Over Press
BRUDD: Det 12 år lange forholdet mellom Enrique Iglesias og kjæresten Anna Kournikova skal være over. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Den tidligere tennis-stjernen Anna Kournikova (32) og popstjernen Enrique Iglesias (38) har bestemt seg for å gå hvert til sitt etter et 12 år langt forhold. Det melder OK! Magazine.

Tidligere i år har også Se og Hør skrevet om krisen i forholdet til de to stjernene.

Til tross for forlovelse og flere rykter om at et ekteskap skal ha blitt inngått, har de to aldri giftet seg. Nå ser det også ut til at de heller aldri vil gjøre nettopp det.

Tidligere denne måneden skrev nettstedet Page Six og at forholdet mellom Kournikova og Iglesias var nære er brudd.

- Anne er lei av å vente på at han skal bestemme seg for om han vil gifte seg med henne eller ikke. De har vært lykkelige i så mange år, og nå føler hun at det aldri kommer til å skje. Hun er klar til å gå videre, sier en kilde til nettstedet.

Dette er derimot ikke første gangen det har versert rykter om et brudd mellom de to stjernene. Paret, som har vært sammen siden 2001, har derimot helt frem til nå klart å lappe forholdet sammen igjen.

- De har begge vurdert muligheten for om det har vært verdt å forsette forholdet tidligere, men har alltid klart å glatte over problemene de har og finne tilbake til hverandre igjen. Kun tiden vil vise om de finner tilbake til hverandre denne gangen også, forteller kilden.

LES OGSÅ:   Skal stå på vannski naken