Terje Sporsem:

- Fullstendig kaos

Hvor mange mellomlandinger må til for å frakte en familie på Tyrkia-ferie?

KAOS: Det har ikke vært bare-bare å reise utenlands denne sommeren. Det har Terje Sporsem og familien fått kjenne på. Foto: TV 2
KAOS: Det har ikke vært bare-bare å reise utenlands denne sommeren. Det har Terje Sporsem og familien fått kjenne på. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig tirsdag ettermiddag kunne Se og Hør melde at komiker Terje Sporsem (46) og familien var en av de mange tusen familiene som rammes av flykaoset denne sommeren.

Planen var en tur til Tyrkia, men da flyet ble kansellert ble det starten på en lang og dyr reise. Overfor Se og Hør kunne Sporsem mandag kveld blant annet fortelle at de hadde brukt 25 000 kroner for enveisbilletter hos Norwegian.

Tirsdag kveld tar Se og Hør igjen kontakt med den tidligere «Farmen kjendis»-deltakeren for å høre hvordan de ligger an i løypa.

GRÅTER: Det ble tårevått da Terje Sporsem gjestet «Senkveld» og han snakket om moren sin som har alzheimer. Video: TV 2 Vis mer

Kunne ikke hjelpe

Han kan da fortelle at de i skrivende stund befinner seg på Heathrow i London, etter å ha flydd til Gatwick og kommet seg fra den ene flyplassen til den andre.

- Vi sitter på flyplassen og her er det fullstendig kaos, forteller Sporsem over telefon, og legger videre til:

- Men det har faktisk løst seg. Turkish Airlines har fikset det.

Det flyet de egentlig skulle ta, var et SAS-fly. Sporsem forklarer at de fikk beskjed fra flyeselskapet om at de ikke kunne hjelpe, men at noen behjelpelige Turkish Airlines-ansatte på Gardermoen kom dem til unnsetning.

- Det ordnet seg for vår del, men det blir en kjempelang og kjempedyr tur.

FØRSTE DANS: Fredag 17. juni fikk Petter sin Vendela. Her danser de sin første dans. Video: TV 2/Jenny Emilie Aas. Vis mer

- Går for en måned

Familien begynner å nærme seg halvveis. Det som venter nå er bare resten. Om et par timer skal etter planen flyet til Istanbul gå, før de der må vente i fire timer på flyet til Alanya.

- Vi skal være framme i Alanya klokka ni i morgen tidlig, så det blir en lang natt. Men vi får bare krysse fingrene for at det går bra og at det ikke blir noen forsinkelser.

På grunn av kanselleringen mister familien Sporsem dermed dyrebar ferietid. Det har 46-åringen imidlertid en plan for hvordan de skal løse.

- Nå går jeg for en måned. Lengden på ferien må matche turen. Ett døgn reise betyr en måned ferie, fleiper han, og legger til:

KRANGEL: Niklas Silseth Baarli forteller om hva som var den verste opplevelsen på Farmen kjendis. Video: Rød Løper Vis mer

- Sunnmøringen i meg skal nyte og føle hver minste lille krone av denne turen.

LES OGSÅ: - Den perfekte dramaoppskrift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer