- Fullstendig kaos på «Farmen»-øya

Den profilerte reality-deltageren fikk sjokk da produksjonen avslørte spillet i kulissene.

EXIT FARMEN: - Jeg fikk sjokk, og tenkte at «Dette er urettferdig». Jeg fikk jo ikke lest i boka og fikk ikke forberedt meg mentalt på andre måter, sier Bente Skancke, som lørdag røk ut av TV 2-programmet «Farmen». Foto: TV 2
EXIT FARMEN: - Jeg fikk sjokk, og tenkte at «Dette er urettferdig». Jeg fikk jo ikke lest i boka og fikk ikke forberedt meg mentalt på andre måter, sier Bente Skancke, som lørdag røk ut av TV 2-programmet «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Torsdag kunne Seher.no avsløre at forrige ukes «Farmen» nærmest fra ende til annen var et spill for galleriet fra deltagerne i TV 2-programmet. Gjengen planla nemlig å gjennomføre en «fikset» tvekamp, der målet var å få ut Vibeke Tonning (26), som allikevel hadde lyst til å komme seg vekk fra øya.

Så ble derimot spillet avslørt, slik at deltagerne måtte gjennom en tvekamp på vanlig måte likevel. Det gikk ut over Bente Skancke (22), som måtte forlate sine konkurrenter.

- Det var fullstendig kaos på øya. Man var jo forberedt på at det kunne skje, men jeg visste jo ikke at det var jeg som skulle bli valgt til andrekjempe, sier Skancke til Seher.no.

Som Seher.no tidligere har skrevet ble Tone Gudrun Fjalestad (31) valgt til førstekjempe den uka. Dette var noe hun selv sa seg villig til å gjøre, slik at hun kunne velge Vibeke til andrekjemp - og oppfylle ønsket hennes om å reise hjem.

- Hva tenkte du da planen deres gikk i vasken, Bente?

- Nå hadde det seg jo sånn at man hadde lagt en plan der alt ville ordne seg for alle. Men plutselig fikk vi ikke lov. Da tenkte jeg bare «Shit!», mens Tone Gudrun jo satt «midt oppe i det» og følte seg dolket i ryggen. Men hun kunne tross alt sagt nei til å være førstekjempe, uansett hvordan man ser det ligger det jo alltid en risiko der.

Selv gikk 22-åringens tanker i høyspenn da det ble klart at tvekampen skulle gjennomføres på vanlig måte. Enda verre ble det da andrekjempevalget ble foretatt.

- Jeg fikk sjokk, og tenkte at «Dette er urettferdig». Jeg fikk jo ikke lest i boka og fikk ikke forberedt meg mentalt på andre måter. Og hadde jeg smisket med Tone den uka, er det ikke sikkert det hadde endt slik, mener «Farmen»-deltageren, som ikke tror det ville gjort noe om deltagerne hadde fått fullføre spillet sitt den uka.


- Jeg skjønner jo at de skal lage god TV og at de vil ha en ordentlig tvekamp. Men jeg tror nok ikke TV-seerne ville merket noe dersom det hadde vært «fake», sier hun til Seher.no.

Informasjonsansvarlig i TV 2, Alex Iversen, bekreftet torsdag at en - fra deltagernes side - planlagt tvekamp var under opprulling på Tranøya den nevnte uka.

- Vibeke kom og sa ifra at hun ville hjem. Da fikk hun beskjed om at det var bedre at hun trakk seg enn at man lager en «fiktiv» tvekamp, sa Iversen til Seher.no. 

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Farmen»-deltagerne ville lure TV 2