<strong>UTROSKAPSKRANGEL:</strong> Melissa (til høyre) og ekskona Tammy Etheridge er nå involvert i en stygg utroskapskrangel. Tammy hevder nemlig at eksen var utro med sin nye flamme Linda Wallen før hun flyttet ut av parets hjem i november 2009.  Foto: All Over Press
UTROSKAPSKRANGEL: Melissa (til høyre) og ekskona Tammy Etheridge er nå involvert i en stygg utroskapskrangel. Tammy hevder nemlig at eksen var utro med sin nye flamme Linda Wallen før hun flyttet ut av parets hjem i november 2009. Foto: All Over Press Vis mer

Full utroskapskrangel rundt lesbeparet

Fattet mistanke da ekskona sendte henne en eske dildoer ved et uhell.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I april i fjor ble det kjent at rockestjernen Melissa Etheridge (49) og skuespillerkona Tammy Etheridge (36), tidligere Tammy Lynn Michaels, hadde gått hvert til sitt. 

Kort tid etter bruddet kunne Tammy, som blant annet er kjent fra tv-serien «Popular», avsløre at hun var helt knust over separasjonen, og at hun følte at Melissa var i ferd med å «drive vekk» fra henne.

De to stjernene, som giftet seg i 2003 og har tvillingene Johnnie Rose og Miller Steven (4) sammen, var lenge regnet som et av Hollywoods mest stabile par, og hadde taklet store vanskeligheter i løpet av sitt samliv, blant annet da Melissa ble diagnostisert med brystkreft i 2004.

Derfor kom også bruddet som en stor overraskelse, selv om de stjernene hevdet at det var en «gjensidig avgjørelse».

Nå viser det seg imidlertid at det kan ha vært større problemer bak fasaden til de to.

Nylig kunne Melissa avsløre at hun hadde funnet lykken med skuespillerinnen og produsenten Linda Wallem, som blant annet står bak tv-serien «Nurse Jackie».

Nyheten kom som en bombe på Tammy, som kort tid etter la ut et langt innlegg på sin blogg, hvor hun hevder at hun lenge har ant at Melissa var utro mot henne, og at hun flyttet Wallem inn i deres hjem rett etter at Tammy flyttet ut, skriver the Huffington Post. 


- Jeg flyttet ut 23. november 2009, hun sa det ville hjelpe, jeg var overbevist om at det ville det jeg og. Så jeg stolte på at det ikke var noen andre. Jeg ante ikke at noen var i ferd med å flytte inn mens jeg var iferd med å flytte ut, er blant det Tammy skriver på bloggen.

Ifølge skuespillerinnen fant hun også ut om den nye kvinnen i ekskonas liv på en svært uheldig måte.

- Tre uker senere ble en eske med nye «leketøy» levert til mitt nye leiehus ved et uhell av hennes assistent. Jeg åpnet den, og det var da jeg skjønte at et eller annet var på gang. Jeg ringte henne og sa «jeg har de nye dildoene dine på kjøkkenbenken min?», skriver Tammy.


36-åringen hevder videre at hun ikke har lyst til å svartmæle eksen ved å komme med utroskapspåstander, og at hun også har funnet en ny å dele livet med.

- Jeg har møtt noen selv. Denne personen er spesialist på å live opp veislakt? Det er en person som nesten har fått meg til å tro på tannfeen igjen, noe som betyr at det finnes håp for de av oss som føler seg helt flate, skriver hun videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Gjør narr av lesberyktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer