Khloé Kardashian:

Full uenighet rundt Khloés valg

Khloé Kardashians valg av verge for datteren skaper splid mellom søstrene.

UENIGE: Nok en gang er det uenigheter i Kardashian-familien. Denne gang er det Khloé Kardashian som må ta et vanskelig valg. Foto: NTB Scanpix
UENIGE: Nok en gang er det uenigheter i Kardashian-familien. Denne gang er det Khloé Kardashian som må ta et vanskelig valg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I april ble realitystjernen Khloé Kardashian (34) mamma for første gang, da hun og kjæresten Tristan Thompson (27) fikk datteren True sammen.

Siden den gang har Khloé delt en rekke bilder av den lille jenta, som raskt ble familiens midtpunkt. Stadig kjemper familien om Trues oppmerksomhet, og allerede før hun kom til verden skapte den fire måneder gamle jenta uenigheter i familien.

Uenige

Kardashian-Jenner-klanen er kjent for å planlegge ting ned til hver minste detalj. Når det gjaldt hvem som skulle få æren av å bli verge til lille True, var det imidlertid enklere sagt enn gjort. Valget Khloé sto ovenfor viste seg nemlig å bli en stor diskusjon innad i familien.

Skal vi tro den nyeste episoden av «Keeping up with the Kardashians» sto det mellom Khloés to eldre søstre, Kim Kardashian West (37) og Kourtney Kardashian (39).

Sistnevnte hevdet ved flere anledninger at hun ville være det beste valget, noe Khloé også var sikker på i begynnelsen.

- Jeg tenkte alltid at Kourtney ville være verge til barnet mitt, men i det siste har jeg sett på Kimberly - og hun er en jeg virkelig beundrer som mor. Det var et vanskelig valg mellom dem, sa Khloé i episoden.

View this post on Instagram

🎶 You are my sunshine! My only sunshine 🎶

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kourtney sto imidlertid på sitt, og påpekte overfor lillesøsteren at hun måtte tenke på hvilke verdier hun ønsket å videreføre til datteren. I ettertid innrømmet Kourtney at hun var sikker på å bli valgt.

- Jeg skjønner ikke engang hvorfor dette er noe Khloé må tenke på. Barna og familien min er min lidenskap og vi gjør alltid morsomme ting sammen. Ungene har en følelse av frihet, men vi har også grenser, så jeg er åpenbart det beste valget, sa den eldste søsteren.

Saken fortsetter nedenfor.

- Har nok

Khloé på sin side fortalte at hun hadde bedre kontakt med Kim på det aktuelle tidspunktet - og at valget til slutt falt på henne.

- Etter å ha sett Kim som mamma, respekterer jeg virkelig måten hun oppdrar barna på. Ikke det at jeg ikke respekterer Kourtney, men jeg kjenner meg mer lik måten Kim gjør det på. Når alt kommer til alt, så er denne familien så nære, og vi elsker hverandre så høyt at hvis noe, gud forby, skulle skje, så vet jeg at datteren min er i gode hender uansett hvem som er vergen hennes, sa Khloé.

Kourtney på sin side var ikke interessert i å høre søsterens unnskyldninger.

- Vet du hva, du trenger ikke å gi meg en forklaring. Jeg har tre barn og er opptatt med mitt, svarte Kourtney.

Kim ble derimot beæret over Khloés avgjørelse.

LES OGSÅ: Fikk krisehjelp etter nakenstunt

View this post on Instagram

I got this True

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on