«Farmen» 2020:

Full uenighet etter «Farmen»-exit

Raymond Røskeland hevder han tapte med vilje. Det er ikke vinneren av tvekampen enig i.

«FARMEN»: I uke 5 av «Farmen», var det Raymond Røskeland og Daniel Viem Årdal som møttes til tvekamp. Men taperen hevder at han tapte med vilje. Video: Steffen Pettersen/Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken fikk «Farmen»-deltakerne ytterligere konkurranse da årets deltakere ankom Samsjø gård.

Tre ble til to da Marianne Lambersøy (48) måtte reise hjem allerede onsdag, og søndag kveld er det over og ut for anleggsarbeider Raymond Røskeland (37), som kom inn på gården som en av 14 opprinnelige deltakere.

Etter en intens sleggekonkurranse mot sju år yngre Daniel Viem Årdal (30) måtte Røskeland takke for seg. Han kunne imidlertid fortelle til Se og Hør at han tapte med vilje for å la motstanderen få bli på gården.

Full uenighet etter «Farmen»-exit

Ga seg

På kjempehyttene klarte nemlig de to konkurrentene å snakke med hverandre over innsjøen, og ifølge Røskeland fortalte Viem Årdal om manglende motivasjon for å bli værende i konkurransen.

Dette skal imidlertid ha endret seg etter en lengre samtale mellom de to kjempene - og Røskeland ønsket å gi 30-åringen ny sjanse og motivasjon ved å gi fra seg plassen på gården.

I søndagens episode fikk man også se hvordan 37-åringen hintet til at det kanskje ikke ville bli en knallhard konkurranse mellom han og motstanderen.

UTE: Raymond er ute av konkurransen, men forteller at han valgte å gi Daniel en ny sjanse på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
UTE: Raymond er ute av konkurransen, men forteller at han valgte å gi Daniel en ny sjanse på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Trønderen kjenner seg imidlertid ikke igjen i Røskelands påstander om at sistnevnte tapte med vilje så han kunne returnere til gården.

- Det å slå Raymond ga meg motivasjon, for jeg var veldig lei før kampen, men da jeg slo han fikk jeg ny motivasjon og ville fortsette å være der. Det var ekstra gøy å slå han når det var såpass utklassing, sier Viem Årdal til Se og Hør.

- Det at Raymond sier han tapte med vilje høres ut for meg som at han er en dårlig taper, legger han til.

30-åringen forteller videre at han skjønner at Røskeland sier han tapte med vilje.

- Han har gått hardt ut og sagt at ingen slår han i slegge, så han må jo forsvare seg på en måte.

«RALLARFRUE»: Sidney Lundes blogg, der hun blogger om livet som «Farmen»-frua til Raymond Røskeland, har tatt helt av. Det har hun fått både positive og negative reaksjoner på. Video: Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Skadet

Om det ble en real kamp mellom de to konkurrentene eller ikke er altså ikke så godt å si, men det er ingen tvil om at Viem Årdal ga alt. Han kan nemlig fortelle at han skadet seg under tvekampen, og måtte ha legesjekk i etterkant.

- Jeg kjente ingenting til smerten underveis i kampen, da hadde jeg så mye adrenalin, forteller han.

GA ALT: Daniel er ikke enig i at han vant tvekampen fordi motstanderen ga seg. Foto: Alex Iversen / TV 2
GA ALT: Daniel er ikke enig i at han vant tvekampen fordi motstanderen ga seg. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Realitydeltakeren klarte å treffe hånda si med slegga flere ganger, men først da de var ferdige kjente han at «det pumpa skikkelig i hånda».

- Det var en smerte jeg ikke hadde kjent på lenge, forteller han.

Skaden resulterte i legebesøk og røntgenundersøkelser, men Viem Årdal kom heldigvis fra det uten brudd og returnerte til gården allerede samme kveld.

Raymond Røskeland vil nå få muligheten til å kjempe seg tilbake til gården gjennom «Farmens» sidekonkurranse, «Torpet».

LES OGSÅ: Bryter tausheten: - Vet jeg ser annerledes ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer