Ariana Grande:

Full sykdoms­forvirring

- Våknet opp og følte meg mye verre igjen.

SYK: Ariana Grande har de siste dagene delt en rekke innlegg i sosiale medier. Hva som nå er ståa rundt stjernen, er ikke lett å si. Foto: NTB Scanpix
SYK: Ariana Grande har de siste dagene delt en rekke innlegg i sosiale medier. Hva som nå er ståa rundt stjernen, er ikke lett å si. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Popstjernen Ariana Grande (26) er i gang med verdensturneen «Sweetener» og befinner seg for tiden i USA, men søndag så hun seg nødt til å avlyse en konsert i Lexington, Kentucky som følge av sykdom.

I et innlegg på Instagram søndag formiddag, norsk tid, skrev Grande at hun var syk, og at hun ikke visste om hun kunne gjennomføre den planlagte konserten. Siden midten av oktober hadde hun kjent på smertene, som nå ble for mye.

«Jeg er fortsatt veldig syk. (...) Jeg høres ok ut, men jeg har mye smerter og det er vanskelig å puste under konsertene», var blant det hun skrev til fansen på Instagrams historiefunksjon, før hun forsikret dem om at de skulle bli oppdatert.

Frem og tilbake

Mandag så det en stund ut til at stjernen var på bedringens vei igjen. På Instagrams historiefunksjon delte hun et bilde av seg selv hvor hun skrev at hun til tross for sykdom, skulle avholde konsert i Atlanta tirsdag.

«Hallo. Jeg er i ekstase over å kunne fortelle at jeg klarer å kjøre showet i morgen. Jeg har blitt rådet til å endre et par ting så det blir lettere for lungene og halsen min, men det føles bra å kunne gjøre det og få se dere i morgen», delte hun, og fortsatte:

Foto: Ariana Grande / Instagram
Foto: Ariana Grande / Instagram Vis mer

«Det blir et litt annerledes show, men jeg tror dere kommer til å like det, det kan jeg love dere. Takknemlig for å kunne gjøre dette. Elsker dere».

- Må fortsette

Mens mange fans trolig gledet seg over den glade nyheten, fikk pipa raskt en annen lyd. Tirsdag morgen delte Ariana nemlig nok en oppdatering, men denne var ikke like positiv som mandagens beskjed.

«Våknet opp og følte meg mye verre igjen. Vet ikke hva jeg skal gjøre eller hva dette er. Jeg er i så mye smerte, forvirret og knust. Skal fortsette å oppdatere dere. Elsker dere», skrev hun.

Bare kort tid senere delte hun også:

Foto: Ariana Grande / Instagram
Foto: Ariana Grande / Instagram Vis mer
Foto: Ariana Grande / Instagram
Foto: Ariana Grande / Instagram Vis mer

«Showet må fortsette. Våknet opp med panikk. Vil ta medisiner og komme meg. Jeg gjør alt jeg kan».

Begge de siste beskjedene har imidlertid blitt slettet igjen fra 26-åringens Instagram-story.

PITTSBURGH: Ariana Grandes familie er bekymret etter at hun knakk sammen på scenen i Mac Millers hjemby, Pittsburgh i USA. Video: Caitlin Pearce via Storyful. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Med andre ord er ståa rundt artisten rimelig usikker på nåværende tidspunkt, og det er ikke klart om hun faktisk vil holde kveldens konserten eller ikke.

Ariana Grande avslørte allerede tidligere at hun kunne bli nødt til å avlyse.

«Jeg vet ikke hva som skjer med kroppen min akkurat nå, og jeg må finne ut av det. Vær så snill, ta dette som en mild advarsel. Jeg vil ikke at noen skal føle seg lurt hvis jeg mot formodning ikke kan gjennomføre konsertene», skrev artisten.

Hun avsluttet med å opplyse om at hun er på flere medisiner, at hun gjør alt hun kan for å bli frisk - og får støtte fra både venner og familien.

LES OGSÅ: Slik setter de fart på romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer