<strong>NEKTET:</strong> Petter Northug nektet å stille opp på fotoshoot til mest sexy-kåringen, og gikk dermed glipp av førsteplassen.  Foto: Scanpix
NEKTET: Petter Northug nektet å stille opp på fotoshoot til mest sexy-kåringen, og gikk dermed glipp av førsteplassen. Foto: Scanpix Vis mer

Full strid om «mest sexy»-kåring

Da Petter Northug ikke ville stille til fotoshoot falt han fra førsteplass til tiendeplass.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at «Torsdag kveld fra Nydalen»-komiker Odd-Magnus Williamson (31) ble kåret til Norges mest sexy mann i magasinet Elles årlige «sexy»-kåring. Men i realiteten gikk prisen til Petter Northug (25). Men da han takket nei til å stille på fotoshoot, gikk prisen til Odda.

- Som med alle andre er det ikke slik at en mann du synes er fantastisk deilig i juni trenger å være det noen måneder senere. Når det gjelder Petter så stemmer det at vi har vært i kontakt med ham om dette, men han ble aldri kåret til «Norges mest sexy mann i 2011», sier sjefsredaktør Signy Fardal (50) til VG.

Ifølge avisen måtte cava til for å få øynene opp på de kvinnelige redaksjonsmedlemmene.

- Det var først da vi begynte å drikke cava og hadde klarhet i at Northug ikke ville stille, det skjedde ting med oss. Vi fikk en tilbakemelding på e-post i september hvor Petter mente at fokuset burde ligge på si og andre sportslige aktiviteter. Og selvfølgelig er det et poeng for oss at Norges mest sexy mann stiller til intervju dersom han skal bli kåret til det, sier Fardal til avisen.


Etter runder innad i redaskjonen gikk altså tittelen til Odd-Magnus Williamsson.

- Da Odda kom på bordet ble all tvil feid av banen. Han er Norges mest sexy mann. Og det mener vi virkelig, påstår hun.

Tidligere denne uken avslørte derimot avisen at fjorårets «mest sexy»-førsteplass, suksessforfatter Karl Ove Knausgård (43), også opplevde å få en del kriterier han måtte oppfylle for å beholde den gjeve tittelen.

- Betingelsene var at jeg stilte opp til intervju. Hadde jeg sagt nei til intervju, hadde jeg ikke vunnet, forklarte han til VG Helg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det handler ikke om å være naken uten klær   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer