«Spice Girls»-reunion:

- Full strid om den kommende gjenforeningen

Geri Halliwell og Victoria Beckham ønsker begge å være nummer én i gruppen.

KONFLIKT: I etterkant av nyheten om en gjenforening med den populære jentegruppen «Spice Girls» kom ut, har det allerede oppstått uenigheter blant gruppemedlemmene Geri Halliwell (t.v) og Victoria Beckham (t.h). Foto: NTB Scanpix
KONFLIKT: I etterkant av nyheten om en gjenforening med den populære jentegruppen «Spice Girls» kom ut, har det allerede oppstått uenigheter blant gruppemedlemmene Geri Halliwell (t.v) og Victoria Beckham (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Forrige uke delte Victoria Beckham (43) et bilde på Instagram der alle de tidligere medlemmene av jentegruppa Spice Girls var samlet.

Ifølge BBC News foregikk gjenforeningen hjemme hos Geri Horner (45), tidligere kjent som Geri Halliwell, og det er første gang alle jentene er samlet på over seks år.

Gruppa har, ifølge BBC News, bekreftet at de jobber med nye prosjekter, og i en offentlig uttalelse kommer det frem at de først nå «følte at tiden var inne».

Saken fortsetter nedenfor.

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

- Akkurat nå føles det riktig å utforske nye muligheter sammen, sier gruppa i en uttalelse.

Ventetiden har vært lang for Spice Girls-fansen, som i mange år har håpet på at den populære jentegruppa fra 90-tallet skulle gjenforenes. ​

- Vi blir alltid overveldet av å se hvor mye interesse det er for Spice Girls verden over. Vi er alle enige om at det finnes mange spennende muligheter for Spice Girls i fremtiden, heter det videre i den offentlige uttalelsen.

Saken fortsetter under bildet.

SUPERGRUPPE: Jentene i «Spice Girls» gjorde braksuksess med hitsingelen «Wannabe» i 1996, og ble siden en av verdens største jentegrupper. Foto: NTB Scanpix
SUPERGRUPPE: Jentene i «Spice Girls» gjorde braksuksess med hitsingelen «Wannabe» i 1996, og ble siden en av verdens største jentegrupper. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men gjenforeningen går visst ikke helt på skinner, skal vi tro Mirror.

- Krangler om kontrollen

De skriver nemlig at gruppen er splittet, da Victoria Beckham, «Posh Spice», og Geri Horner, «Ginger Spice», kriger om å være nummer én i gruppen.

Victoria krever angivelig full kontroll, og skal til og med ha ansatt sin personlige pressesekretær til å håndtere saken. Kilder forteller til nettstedet at Victoria har overtaket, ettersom hun har vært imot en gjenforening svært lenge.

- Geri ønsker å være en dominant stemme, men siden Victoria var så imot å gjenforenes, har maktbalansen skiftet i hennes favør, forteller en kilde.

- Med Victoria i førersetet har det allerede oppstått problemer mellom noen av jentene. Veien fremover kan bli veldig humpete, sier kilden.

Saken fortsetter under videoen.

EGEN ENTRÉ: Selv om hele Spice Girls var samlet på «Viva Forever»-premiere i 2012, holdt Victoria Beckham seg til familien på den røde løperen. Video: NTB Scanpix Vis mer Vis mer

- ​Ble enige til slutt

Tidligere denne uken snakket Geri med Dan Wootton i The Sun, og innrømmet at hun hadde gitt opp alt håp om å gjenforene den populære jentegruppa.

I 2016 var det nemlig 20 år siden hitsingelen «Wannabe» kom ut, og jentene forsøkte å gjenforenes.

- Vi prøvde alle å få det til, og sa «Kom igjen, la oss prøve å få det til å skje!» Det gjorde det ikke, fortalte Geri til nettstedet, og la til at hun er svært glad for at de nå endelig skal gjøre noe sammen igjen.

GERI OM HVORFOR HUN SLUTTET: Geri Halliwell gjestet «Skavlan» i 2015. Her snakker hun ut om hvorfor hun forlot den ikoniske jentegruppa Spice Girls. Video: NRK Vis mer Vis mer

- Vi alle satt oss ned og sa «Kanskje vi skal gjøre noe?». Og så var vi enige.

​Ifølge The Sun skal gjenforeningen dreie seg om et TV-prosjekt i Kina, som er et nytt talentshow der jentene får sponsoravtaler og gjenutgir et album med sine største hits.

Saken fortsetter nedenfor.

ENDELIG: Geri Halliwell har i mange år ønsket å gjenforene jentegruppen. Foto: Nils Jorgensen / REX / Shutterstock/ NTB scanpix
ENDELIG: Geri Halliwell har i mange år ønsket å gjenforene jentegruppen. Foto: Nils Jorgensen / REX / Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

- Aldri mer

The Sun skriver at gjenforeningen er den første siden 2012. Endelig skal de andre jentene ha klart å overtale Victoria, som tilsynelatende har vært den mest nølende av de fem i forbindelse med et comeback på scenen.

Sist bandet opptrådte sammen, var under London-OLs avslutningsseremoni i 2012. To år senere gjorde Victoria, som nå har fullt fokus på sitt moteimperium, det klart at hun aldri ville stå på scenen med Spice Girls igjen.

Saken fortsetter under bildet.

GJENFORENT: Forrige gang vi fikk se jentegruppen på scenen sammen var under OL i London i 2012. Foto: AP / NTB Scanpix
GJENFORENT: Forrige gang vi fikk se jentegruppen på scenen sammen var under OL i London i 2012. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

- OL var et perfekt tidspunkt for å si: «Takk for alt, det var gøy, men aldri mer», fortalte hun i et intervju med magasinet Vanity Fair.

En av årsakene til at Beckham nå har valgt å takke ja, skal angivelig være fordi hun har fått lovnader om at hun slipper å synge i comebacket.

LES OGSÅ: - Han skulle forsikre seg om at puppene mine var ekte​​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer