Full strid om å bli TV-stjernens verge

Både moren, broren og søsteren til Ariel Winter krever nå omsorgsretten.

VIL IKKE SE MOREN: Ariels advokater skal under rettsaken ha uttalt at «Modern Family»-stjernen ikke under noen omstendigheter vil ha noe å gjøre med moren. Hun ønsker ikke en gang å sitte i samme rom som henne. Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over Press
VIL IKKE SE MOREN: Ariels advokater skal under rettsaken ha uttalt at «Modern Family»-stjernen ikke under noen omstendigheter vil ha noe å gjøre med moren. Hun ønsker ikke en gang å sitte i samme rom som henne. Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Familiedramaet i Hollywood-stjernen Ariel Winters (15) liv vil ingen ende ta

Etter at «En moderne familie»-skuespillerens mor Chrystal Workman ble beskyldt for å ha mishandlet sin berømte datter fysisk og psykisk, ble Ariels storesøster Shanelle Gray (34) midlertidig oppnevnt som søsterens verge.

Nå har også skuespillerens eldre bror kastet seg inn i kampen om omsorgsretten for Ariel, og har sendt inn de nødvendige rettsdokumentene for å «stjele» omsorgsretten fra søsteren.

Jimmy Workman, som spilte rollen som Pugsley Addams i 90-talls filmen «Addams Family», leverte rettsdokumentene i Los Angeles og kalte samtidig Ariels søster, Shanelle Gray, et dårlig forbilde som seksualiserer og unytter lillesøsterens penger og stjernestatus til egen vinning.

Jimmy hevder at Shanelle har en forhistorie med narkotikamisbruk og at hun har vist seg offentlig nesten uten en tråd på kroppen. Workman hevder også at Shanelle bruker Ariels penger til å finansiere det han mener er en vill livsstil.

TV-stjernens eldre bror mener også at søsteren har forgiftet Ariels syn på familien - og da spesielt moren Chrystal Workman.

Retten har tidligere nektet å gi omsorgsretten tilbake til Chrystal, etter at Ariel beskyldte henne for å psykisk mishandle henne. Jimmy krever nå at omsorgsretten overføres til ham i stedet.

- Anklagene er ikke nye. Vi vil håndtere de i retten. Shanelle har tatt godt vare på Ariel. Det er rart å høre hvordan Jimmy og Chrystal sier de forsøker å reparere sin ødelagte familie, og da samtidig komme med anklager som dette, sier Shanelles advokat Mike Kretzmer til nettstedet TMZ.com.

Ariel skal, i følge TMZ, ha sagt at hun ikke ønsker å ha noen ting med moren å gjøre og at hun elsker å bo sammen med Shanelle. Rettsaken skal ha oppstartsdato i oktober.

LES OGSÅ:  Barnevernet: - Hun ble mishandlet