«Dog the Bounty Hunter» gifter seg:

Full splid før bryllupet

Realitystjernens datter raser mot faren.

BRYLLUPSKLAR: Duane Chapman gifter seg om bare kort tid. Døtrene hevder imidlertid at de ikke er blitt invitert til den store dagen. Foto: AP/NTB
BRYLLUPSKLAR: Duane Chapman gifter seg om bare kort tid. Døtrene hevder imidlertid at de ikke er blitt invitert til den store dagen. Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert

Det er gått to år siden Duane Chapman (68), også kjent som «Dog the Bounty Hunter», mistet kona Beth Chapman. Paret var gift fra 2006 og frem til hennes død i 2019, og Dog har naturligvis delt hjerteskjærende ord etter konas bortgang.

Likevel har han klart det som for mange kan virke umulig, nemlig å gå videre etter tapet av en partner.

Ganske raskt etter Beths død ble han koblet til hennes venninne, og sin egen sønns ekskjæreste, Moon Angell. Forholdet fikk ikke støtte fra øvrig familie, da døtrene hans gikk hardt ut mot hans nye flamme.

DØDE: Beth Chapman gikk bort i 2019. Her sammen med ektemannen i 2016. Foto: INVISION/NTB
DØDE: Beth Chapman gikk bort i 2019. Her sammen med ektemannen i 2016. Foto: INVISION/NTB Vis mer

Romansen skulle imidlertid ikke utvikle seg, og det relativt korte forholdet tok slutt.

Bare kort tid senere fant han riktignok lykken på ny, denne gang med Francie Frane, som har fått en langt varmere velkomst i familien. Faktisk var det Dogs familie som bekreftet forholdet for halvannet år siden.

KREFT: Duane «Dog» Chapman forteller om tapet av kona Beth. Video: Splash Vis mer

Bryllup

Paret forlovet seg bare et par måneder senere, men når de nå skal ta steget inn i ekteskapet, er angivelig ikke tonen mellom paret og Dogs familie like idyllisk som i fjor.

De to turtelduene skal ifølge E! News gifte seg om en ukes tid, men døtrene Cecily (28) og Bonnie Chapman (22) skal ikke være invitert i farens bryllup.

Ifølge døtrene er det ingen av dem som har problemer med at faren gifter seg på ny, ei heller problemer med hans kommende kone.

Cecily fortalte derimot tidligere denne uken at hun trodde det hele dreide seg om at de minner Dog for mye om Beth.

GÅR GALT: Et frieri i realityserien «Temptation Island» blir slaktet av seerne. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Ber for dem

Dog har så langt ikke uttalt seg direkte om døtrene er invitert eller ikke, men en talsperson for ham har sagt følgende i en uttalelse:

«Vi elsker Bonnie og Cecily veldig mye, som vi gjør med hele familien. Vi ber for deres helse og glede hver dag. Utover denne uttalelsen vil vi håndtere familiens utfordringer privat».

I etterkant har imidlertid situasjonen eskalert, og datteren Bonnie har tatt til sosiale medier hvor hun anklager faren for å være rasist, homofob og utro.

Ifølge People hevder hun at Dog fortalte henne at hun ikke blir invitert i bryllupet fordi hun deltok og støttet Black Lives Matter-protester i «The System», et tv-show som skal være tilgjengelig på en strømmetjeneste med navn UnleashedTV.

Ifølge Bonnie ble faren sparket av strømmetjenesten for å ha brukt rasistiske og homofobiske tilnavn på kolleger i TV-showet.

«Jeg har gang på gang uttrykt min stadig voksende skuffelse over min fars utvikling til hans gamle rasistiske væremåter», skriver hun.

Raser mot faren

I en uttalelse til People forteller Dog og Francie at Bonnies anklager er falske, og beskriver dem som et misforstått forsøk på å avspore bryllupet deres. De mener også at de andre har satt døtrene opp mot Dog ettersom de ønsker hevn og vil ødelegge ryktet hans.

- Vær så snill be for Bonnie og Cecily slik at de kommer seg løs fra dette grepet noen har på dem. Vi elsker dem og ber for dem hver dag. Vi er takknemlige for resten av familien som hjelper oss med å få frem sannheten. Til tross for tristheten vi føler i anledning denne splittelsen i familien vår, gleder jeg og Francie oss til å feire bryllupet vårt neste uke med resten av familien og nære venner, heter det videre i uttalelsen.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

I innlegget beskylder også datteren Dog for å ha vært utro mot moren hennes Beth.

«Jeg tilga faren min etter mammas død for mye jeg ikke burde ha tilgitt han for. Han var utro mot mamma hele tiden, og jeg hatet han hver gang han gjorde det, men jeg tilga ham fordi jeg ønsket å ha et forhold til ham», hevder hun i Facebook-innlegget.

Videre beskriver hun moren som en leder som klarte å få Dog til å fokusere på karrieren. Hun skriver også at Beth gjorde sitt beste for at Dog skulle bli en bedre mann.

«Altfor ofte besto den jobben av å håndtere hans nesten konstante utroskap med venner og fremmede, mens hun prøvde å lære ham å være en bedre mann. Jeg tror ikke det arbeidet var forgjeves, jeg tror mamma forandret faren min, men den forandringen forsvant da mamma døde», fortsetter Bonnie.

THE HILLS: Stephanie Pratt og Spencer Pratt er søsken, og har ikke snakket sammen på nesten ti år. Når de endelig møtes, blir det høy temperatur. Video: Viafree Vis mer

- Fortjener å høre sannheten

I innlegget anklager hun også faren for å blant annet ha kalt Black Lives Matter-protestanter for «kjeltringer» og brukt fryktelige tilnavn på mennesker i LHBT-miljøet.

«Jeg skjønner at dette kanskje kommer som et sjokk for noen, men dere fortjener å høre sannheten. Jeg er lei meg overfor dere som så opp til faren min i oppveksten. Jeg er lei meg overfor dere som trodde han var en god mann. Jeg trodde også det på et tidspunkt», skriver hun videre.

I innlegget beskylder hun også farens kommende kone for å ha reist mens hun var coronasmittet. Dette har imidlertid Dogs representanter avvist.

I etterkant av Bonnies innlegg gikk halvsøsteren Lyssa Chapman ut på Twitter og forsvarte Dog.

«Søstrene mine sprer løgner om faren vår. Ikke hør på dem! Bonnie og Cecily er elsket av familien vår og vi er knust over de forferdelige menneskene som bruker dem til å ta hevn på pappa. Pappa er ikke en rasist eller homofob. Han er glad i alle mennesker», skriver hun på Twitter.

Det er foreløpig ikke kjent om 68-åringens andre barn vil delta i bryllupet.

Som nevnt gikk Beth bort for to år siden og etterlot seg ektemannen og fire barn. Hun hadde da kjempet mot sykdommen siden 2017.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Etter å ha fått påvist strupekreft gjennomgikk hun en vellykket operasjon, men i 2018 kom kreften tilbake. Realityprofilen ble nødt til å gjennomgå cellegiftbehandling. I juni 2019 ble hun lagt i kunstig koma.

Bare to dager senere sovnet hun inn på et sykehus i Honolulu.

LES OGSÅ: - En trist tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer