«Farmen»-festen:

Full splid: - På trynet

Mens flere av «Farmen»-deltakerne er under etterforskning etter helgen eskapader, hiver andre reality-kolleger seg inn i debatten.

INTIMT: En rekke videoer og bilder på sosiale medier av en fest med tidligere «Farmen»-deltakere har skapt reaksjoner. Vis mer
Publisert

Oppstyret rundt helgens «Farmen»-gjenforening i Finnmark vil ingen ende ta. Søndag omtalte flere medier, deriblant Se og Hør, om hvordan flere av deltakerne fra fjorårets sesong festet sammen uten å virke særlig opptatt av corona-restriksjonene - ut fra dokumentasjonen å regne.

Underveis i sammenkomsten ble det nemlig lagt ut videoer og bilder i flere sosiale medier, blant annet fra en fest lørdag kveld, der de sto tett i tett og drakk sprit fra samme flaske.

Risikerer bøter

Senere kunne Se og Hør melde at politiet i Finnmark har satt i gang etterforskning av saken, og at deltakerne risikerer samlede bøter på til sammen 150 000 kroner.

Ironisk nok ble det stor ståhei i fjorårets «Farmen» da flere deltakere brøt coronarestriksjonene under innspillingen, og besøkte andre gårder i området. Dette førte blant annet til at produksjonen på et tidspunkt ble stoppet. Den gang tok Nils Kvalvik én for laget og trakk seg fra programmet.

Men det var noen deltakere som valgte ikke å ta turen til Finnmark. Verken Inger Cecilie Grønnerød, Karianne Kopperstad eller Sindre Nyeng var til stede under sammenkomsten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer