Rob Kardashian og Blac Chyna:

Full sosiale medier-krig mellom Blac Chyna og Rob

Utroskap, plastisk kirurgi og pengeproblemer er bare noe av det de to stjernene krangler om i sosiale medier.

BESKYLDNINGER: Rob Kardashian har kommet med en rekke beskyldninger rettet mot Blac Chyna i flere innlegg på Instagram. Foto: NTB scanpix
BESKYLDNINGER: Rob Kardashian har kommet med en rekke beskyldninger rettet mot Blac Chyna i flere innlegg på Instagram. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom Rob Kardashian (30) og Blac Chyna (29) har vært turbulent.

I juni så det ut til at duoen hadde lagt kranglene bak seg, men nå raser Rob Kardashian mot Blac Chyna i flere Instagram-poster, hvor han blant annet hevder at hun skal ha vært utro, og bare er ute etter pengene hans.

Chyna på sin side hevder at hun har blitt slått av Rob.

Den første posten Rob Kardashian la ut var en video av Blac Chyna og en ukjent mann som hun angivelig skal ha sendt til Rob den 4. juli - på USAs nasjonaldag.

- Haha, Chyna sendte meg akkurat denne videoen hvor hun ønsket meg en god 4. juli. Hun er gal. Kom og bruk tid med datteren din i stedet for å ligge med meg og så ligge med en annen fyr rett etterpå. Du trenger hjelp, skrev han under posten.

Saken fortsetter under bildet.

SLETTET: Rob Kardashian har nå slettet alle bildene sine fra Instagram etter feiden. Foto: Skjermdump fra Instagram
SLETTET: Rob Kardashian har nå slettet alle bildene sine fra Instagram etter feiden. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Jeg har brukt en million dollar på henne

Rob legger videre ut et bilde av mannen, og kommer med flere beskyldninger rettet mot Blac Chyna.

- Dette er fyren Chyna ble tatt i å være utro med. Han tekstet meg akkurat og spurte etter penger, fordi han ikke kunne betale Cynas regning, så derfor skal jeg betale den. Mer bilder kommer. Bare i går sendte Chyna meg bilder, og sa at hun skulle komme og ligge med meg. Jeg har ikke vært utro mot Chyna en gang, og jeg har vært lojal selv om hun har vært utro med flere menn.

- De ligger sammen i den samme sengen vi lagde vår baby i. I huset jeg betaler for. Jeg har sikkert brukt åtte millioner kroner den siste måneden på Chyna, hevder Rob i en rekke Instagram-poster.

Mannen Blac Chyna angivelig skal ha vært utro med har svart på rykteflommen med en kommentar om at han brukte kondom under seansen.

Saken fortsetter under bildet.

FEIDE: Det var tidligere i kveld Rob tok krangelen med Blac Chyna til nye høyder. Foto: Skjermdump fra Instagram
FEIDE: Det var tidligere i kveld Rob tok krangelen med Blac Chyna til nye høyder. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Slår tilbake

Robs beskyldninger har ikke gått Blac Chyna hus forbi. I en ny Snapchat-story, som hun nå har slettet, slår hun tilbake mot rykteflommen.

- Rob, du gjorde alt dette, men du har også slått meg og latt som om det aldri skjedde. Om du legger en hånd på meg igjen, så sverger jeg til gud, skriver hun og fortsetter:

Blac Chyna alene i bursdagen til Robs bestemor. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

- Men det er jo meningen jeg ikke skal si noe, fordi du er en Kardashian. Sannheten vil komme frem i lyset, skriver hun.

Blac Chynas talsperson har ikke villet kommentere saken, men en kilde nær Chyna sier hun er offeret i saken. Kilden sikter spesielt til en post der Rob avslører nummeret til reality-stjernen.

- Hun må skaffe seg nytt mobilnummer hver måned. Mens alle skriver artikler, og tror det er morsom sladder, er det egentlig veldig farlig, sier kilden til People.

- Chyna har fortalt Rob at hun skal saksøke ham for å ødelegge merkevaren hennes med disse beskyldningene, forteller en annen kilde til Radaronline.

Saken fortsetter under videoen.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

Betalte for operasjon

Rob hevder i et annet innlegg at Blac Chyna har løyet om hvordan hun gikk så fort ned i vekt etter fødselen.

Han skal angivelig ha betalt i dyre dommer for at Blac Chyna skal ha fått tilbake kroppen sin etter graviditeten.

- Alle lurer på hvordan Chyna mistet vekten så fort etter fødselen. Hun lyver til alle, men jeg er en så god kjæreste at jeg betalte 800 000 kroner på jubileumsdagen vår. Jeg var ved hennes side hele tiden, og vet dere hva hun gjorde når hun ble frisk etter operasjonen? Hun forlot meg og babyen vår for å gå tilbake til sin andre barnefar. Jeg kan ikke tro at du behandler meg på denne måten, skriver han i en ny post, ifølge People.

Rob Kardashian skal også ha publisert nakenbilder av Blac Chyna som siden ble slettet, ifølge People.

Rob Kardashian har nå slettet alle bildene på sin Instagram-profil, og har foreløpig ikke kommentert skandalen noe ytterligere.

Saken fortsetter nedenfor.

Turbulent

I februar ble det kjent at bryllupet mellom Blac Chyna og Rob Kardashian (30) er avlyst.

Det er sjeldent en rolig dag i California-byen Calabasas, der Kardashian-klanen holder til. De har alle sitt å styre med, og familietilskuddet Blac Chyna har vist seg å være litt av en byrde for den styrtrike familien.

Kun tre måneder etter at de ble et par i januar 2016, avslørte duoen at de hadde forlovet seg.

Måneden etter kom de med nok en sjokknyhet, nemlig at de ventet sitt første barn sammen.

Saken fortsetter under bildet.

DRAMA: Det har vært mye drama i paradis for reality-stjernene Rob Kardashian og Blac Chyna. Foto: NTB scanpix
DRAMA: Det har vært mye drama i paradis for reality-stjernene Rob Kardashian og Blac Chyna. Foto: NTB scanpix Vis mer

Samlet resten av familien til kamp mot Blac Chyna

I mars var det angivelig full strid mellom Blac Chyna og «Kardashian»-familien.

Det hele dreide seg om spørsmålet rundt hvem som skulle ha foreldreansvaret til deres felles datter.

Og Rob dro med seg resten av familien inn i striden.

- Hele «Kardashian»-familien er der for Rob og kommer til å støtte ham hele veien. De er villig til å gjøre hva som helst for at dette skal gå veien, ifølge en venn nær familien, fortalte kilder til People.

Saken fortsetter under bildet.

FEIDE: Kris Jenner er selve overhode i «Kardashian»-klanen, og var en stor del av feiden mellom Rob og Chyna. Foto: NTB scanpix
FEIDE: Kris Jenner er selve overhode i «Kardashian»-klanen, og var en stor del av feiden mellom Rob og Chyna. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ville ha delt foreldrerett

For mens Rob ville ha delt foreldrerett ville Chyna ha hele ansvaret selv. Hun stolte nemlig ikke på at Rob ville klare å ta vare på datteren.

- Rob vil ha delt omsorg, men Chyna nekter. De diskuterer fortsatt hvordan de skal gjøre det, men Chyna vil gjøre hva som helst for å få det fulle foreldreansvaret, sa en kilde den gang.

Saken fortsetter under videoen.

Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashian´s bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video licensed from Splash News/NTB Scanpix Vis mer

Det nektet mamma Kris Jenner (61) å godta. Hun sperret blant annet Robs kontoer for at Blac Chyna ikke skulle stikke av med pengene hans.

- Kris stiller seg bak Rob hundre prosent, og vil ikke la Chyna slippe unna med mindre det er rettferdig, fortalte kilden.

Saken fortsetter under bildet.

Happy Father's Day to all the GOOD Fathers out there !

Et innlegg delt av ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian)

- Krevde 400 millioner fra familien

Men det var ikke bare foreldreretten krangelen skal ha dreid seg om - penger hadde også mye å si. Chyna krevde angivelig 50 millioner dollar, cirka 429 millioner norske kroner, for å ikke gå til politiet med beviser som hun hevdet kunne sende Rob i fengsel.

- Han har kalt henne stygge ord, tatt tak i henne under krangler, og festet rundt datteren, Dream Kardashian, hevdet en kilde nær familien til Radaronline.

Også resten av familien Kardashian skulle få gjennomgå om Chyna ikke fikk pengene.

- Hun er klar for å avsløre all dritten hun har på hele familien. Sidesprang, operasjons-hemmeligheter, løgner og falske historier i media som kan ødelegge hele familiens varemerke.

HARD: Blac Chyna nekter å la seg pille på nesa, og krevde i mar en stor sum penger for å holde kjeft om «Kardashian»-familiens mørkeste hemmeligheter. Foto: NTB scanpix
HARD: Blac Chyna nekter å la seg pille på nesa, og krevde i mar en stor sum penger for å holde kjeft om «Kardashian»-familiens mørkeste hemmeligheter. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Rob var knust

En av årsakene til den bitre konflikten skal ha vært at Chyna ikke har tro på at Rob kan ta seg sammen.

- Hun stoler ikke på ham, og han får ikke være alene med Dream, sa en kilde.

Alt dramaet skal ha gått hardt inn på Rob, som de siste årene har slitt med psyken.

- Rob er et vrak akkurat nå. Han spiser dårlig, han trener ikke og han har begynt å drikke og røyke hasj igjen, har en kilde nær Rob fortalt til Radaronline.

LES OGSÅ: Beckham slår tilbake etter Harper-kysset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer