Kourtney Kardashian:

Full «rumpeforvirring»: - Er dere seriøse?!

42-åringen gir følgerne så hatten passer.

REDIGERTE SØSTRE?: Både Kourtney og Kim Kardashian har stått i flere redigeringsstormer. Nå tar førstnevnte bladet fra munnen. Foto: Larry Marano / Shutterstock / NTB
REDIGERTE SØSTRE?: Både Kourtney og Kim Kardashian har stått i flere redigeringsstormer. Nå tar førstnevnte bladet fra munnen. Foto: Larry Marano / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke ble realitystjerne Kim Kardashian (41) tatt på fersken, da hun publiserte et bilde av seg selv fra en ferie på Instagram. Bildet hadde nemlig blitt tuklet med, og ble raskt fjernet fra bildedelingstjenesten.

Nå er det søsteren Kourtney Kardashian (42) som er blitt anklaget for bildejuks. Slike anklager vil hun imidlertid ikke ha noe av, ifølge blant andre Cosmopolitan og US Weekly.

Svarer på anklagene

42-åringen sløste liten tid da flere følgere hengte seg opp i detaljen i bildet, som hun publiserte på Instagrams historiefunksjon.

Der er hun avbildet i en leopardmønstret morgenkåpe, med en tilsynelatende større bakdel enn det hun vanligvis har. På bare noen sekunder hadde bildet sirkulert på Instagram, og enkelte hadde tatt til kommentarfelt på realitystjernens andre bilder for å påpeke bildejusteringen.

TATT PÅ FERSKEN: Instagram-profilene @celebface og @beauty.false tar stjernene på fersken i ekstrem bilderedigering. Her er noen av de villeste eksemplene. Video: Rød Løper Vis mer

Det tok derimot ikke lang tid før hun så seg nødt til å svare på anklagene.

Alt innhold på Instagrams historiefunksjon slettes automatisk etter 24 timer, men innholdet har blitt foreviget på en Kardashian-fanside.

«Herregud, er dere seriøse!? Dette er en fan som har redigert. For bedre måter å bruke tiden deres på, i stedet for å analysere bilder av meg, kan dere følge Poosh (Kardashians livsstilsnettside red.anm.)», skrev hun, etterfulgt av en rekke latteremojier.

FORVIRRING: Kim Kardashian og resten av hennes berømte familie har flere ganger blitt anklaget for å redigere bildene sine. Her er noen av bildene som har fått mest tyn for nettopp dette. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

Redigerte benet

Dette er langt fra første gang den eldste Kardashian-søsteren har blitt anklaget for å redigere bildene sine. Hun fikk nemlig mange til å sperre opp øynene og stusse litt ekstra da hun poserte naken i et badekar for noen år siden.

Den gang hang følgerne seg opp i bena hennes.

Stjernens ene lår var unormalt langt, noe som tydelig viste at bildet var redigert. Redigeringsjobben var heller ikke særlig godt utført.

NAKEN: Britney Spears stiller opp naken på egen Instagram. Vis mer

I kommentarfeltet haglet det inn med kommentarer som «er dette en spøk?» og «dette er elendig redigering og bruk av Photoshop».

Kourtney Kardashian kommenterte selv aldri disse beskyldningene.

LES OGSÅ: - Hvordan er dette mulig?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer