«Skal vi danse»:

Full pott:
- Fantastisk

Se og Hør følger «Skal vi danse».

IMPONERTE: Gruppedansen til Michael Andreassen, nate Kahungu og Birgit Skarstein gikk helt til topps hos dommerne.Foto: Espen Solli / TV 2
IMPONERTE: Gruppedansen til Michael Andreassen, nate Kahungu og Birgit Skarstein gikk helt til topps hos dommerne.Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se og Hør oppdaterer saken gjennom hele sendingen.

I kveld er det trolig mange foran norske tv-skjermer som føler på reiselyst. De gjenværende deltakerne i «Skal vi danse» skulle nemlig bevege seg rundt på parketten, inspirert av andre land og reisemål.

Brasil, Argentina, Kongo og Spania var bare noen av stedene de seks gjenværende parene hadde planer om å ta oss med til. Tre og tre deltakere skal også danse gruppedans, som har gjort uka ekstra krevende.

Slakt

Ballet ble åpnet av radioprofil Michael Andreassen, som med sin dansepartner Ewa Trela svingte seg i en samba til låten «Magalenha». Andreassen lå dårligst an sist uke, og måtte i danseduell.

Sambaen hans lørdag kveld ble heller ingen suksess, i hvert fall i dommernes øyne. Samtlige mente at Andreassen ikke fikk til trinnene, at det var hakkete og at limet mellom bevegelsene manglet.

Han fikk 25 poeng for sambaen, et hopp fra forrige ukes 32 poeng.

Thomas Alsgaard skulle så i ilden, sammen med dansepartner Rikke Lund. For paret sto en argentinsk tango på tapetet, og det var dermed ingen hemmelighet for paret skulle ta seerne med med dansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer