Full Lamar kastet av samme fly to ganger

Khloe Kardashians trøblete eksmann hadde klærne fulle av spy.

EKS-KONA: Khloé og Lamar giftet seg i 2009, men ekteskapet varte kun i fire år før hun separere seg fra ham. Her er duoen sammen i februar i år under Kanye Wests moteshow. Foto: Afp
EKS-KONA: Khloé og Lamar giftet seg i 2009, men ekteskapet varte kun i fire år før hun separere seg fra ham. Her er duoen sammen i februar i år under Kanye Wests moteshow. Foto: Afp Vis mer

SEOGHØR.NO: Den trøblete eksmannen til Khloe Kardashian (32), Lamar Odom (36), ble natt til tirsdag (amerikansk tid) kastet av et fly etter å ha vært overstadig beruset, melder TMZ.com.

Den tidligere basketball-proffen, som har slitt med rusproblemer i en årrekke, skal ha drukket seg dritings i Delta-loungen på flyplassen i Los Angeles før han skulle ombord i et fly for å reise til New York.

Ifølge et øyevitnet kastet Lamar nedpå både øl og whisky før han entret flyet sørpe full.

«I det flyet gjorde seg klar til å kjøre ut på rullebanen, spratt Lamar opp av setet, løp til byssa hvor han kastet opp før han kom seg inn på toalettet og fortsatte å kaste opp med åpen dør», forteller to passasjerer, som satt på førsteklasse sammen med ham, til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STØTTE: Khloe har virkelig prøvd å hjelpe eksen tilbake på beina igjen. I påska tok hun ham blant annet med i kirken sammen med resten av familien sin.  Foto: Splash News
GOD STØTTE: Khloe har virkelig prøvd å hjelpe eksen tilbake på beina igjen. I påska tok hun ham blant annet med i kirken sammen med resten av familien sin. Foto: Splash News Vis mer

Spydde på seg selv

Da 36-åringen kom ut igjen far doen skal han ha hatt spy på klærne sine.

Flymannskapet eskorterte deretter Lamar av flyet, og rengjøringspersonell kom ombord for å ta seg av sølet. Bagasjen hans ble også fjernet.

Ti minutter senere dukket derimot Kholes eksmann opp igjen i midtgangen, fremdeles med spy på klærne, og satte seg i setet sitt.

Nok en gang kom han seg på beina for å finne toalettet. På veien dit støttet han seg på de andre passasjerenes hoder for å ikke miste balansen, skriver TMZ.

- Vet du ikke bakgrunnen hans? Jeg vil ikke ende opp med en død kropp over 30.000 fot i lufta, skal en av passasjerene ha sagt til flyvertinnen.

Det hele endte med at Lamar ble fjernet fra flyet enda en gang, og 40 minutter forsinket landet det i New York City, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

FRA LYKKELIGERE TIDER: Odom har barna Destiny og Lamar Jr fra et tidligere forhold. Da han var gift med Khloe fant de ofte på ting sammen som en familie. Foto: Splash News
FRA LYKKELIGERE TIDER: Odom har barna Destiny og Lamar Jr fra et tidligere forhold. Da han var gift med Khloe fant de ofte på ting sammen som en familie. Foto: Splash News Vis mer

Hendelsen kommer bare noen uker etter at Khloe kastet Lamar ut fra huset hun leide til ham, for over 200.000 kr i måneden, i nærheten av sitt eget hus i Calabasas.

Ifølge TMZ fikk Khloe nok da det ble funnet en crack-pipe på eiendommen.

Etter dette skal tobarnsfaren ha bodd hos venner.

Khloe, som i mai søkte om skilsmisse fra Lamar for andre gang, har betalt for det svindyre huset til den tidligere sport-stjernen siden han ble skrevet ut fra sykehuset etter overdosen i Nevada i oktober i fjor.

Saken fortsetter under bildet.

IDRETTSHELT: Lamar (t.v) gjorde karriere blant annet for Los Angeles Lakers. Her med sin daværende lagkamerat Kobe Bryant i 2008.  Foto: Ap
IDRETTSHELT: Lamar (t.v) gjorde karriere blant annet for Los Angeles Lakers. Her med sin daværende lagkamerat Kobe Bryant i 2008. Foto: Ap Vis mer

Den formfulle skjønnheten søkte først om skilsmisse fra Lamar Odom i 2013, etter han over en lang periode hadde slitt med rusmisbruk. I tillegg tok Khloe ham i å være utro.

I høst havnet basketballstjernen i koma etter han ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada. Khloe satte da skilsmisseplanene på vent.

- Jeg drømmer om å bli kona hans igjen. Men det er vanskelig å slette alt som har skjedd. Jeg prøver bare å bygge et vennskap med ham nå, og det er ikke noe intimt mellom oss i det hele tatt. Bare ren kjærlighet, og jeg ønsker bare at noen skal lære å elske seg selv igjen, sa hun i slutten av februar i sitt eget talkshow «Kocktails with Khloe».

LES OGSÅ: - Scott Disick har ligget med nesten alle Kardashian-søstrene