SKUFFET: - Hun er ekstremt skuffet nå, sier en kilde om de dårlige seertallene til Caitlyn Jenners realityserie.  Foto: NTB scanpix
SKUFFET: - Hun er ekstremt skuffet nå, sier en kilde om de dårlige seertallene til Caitlyn Jenners realityserie. Foto: NTB scanpix Vis mer

Full krise for Caitlyn Jenner

Realitystjernen frykter at serien «I Am Cait» blir tatt av skjermen om seertallene ikke bedrer seg.

Publisert

SEOGHØR.NO: Søndag ble den tredje episoden av realityserien «I Am Cait» vist på amerikansk TV. Serien viser livet til den kjønnsopererte stjernen Caitlyn Jenner (65). 

I løpet av de tre episodene har den tidligere OL-mesteren åpnet seg rundt sin egen legning, at hun ikke liker sin egen stemme og hun har vist seg i badedrakt for første gang. 

Det var høye forventninger til serien etter hun slo seerrekord med det timelange Diane Sawyer-intervjuet i april. 

Den gang var det over 17 millioner seere som satt benket foran skjermen for å få med seg den store avsløringen om Bruce Jenners ønske om å bli kvinne. 

Dårlige seertall 

Ifølge nettsiden RadarOnline er det imidlertid full krise når det gjelder seertallene til «I Am Cait». 

- Hun er ekstremt skuffet nå - og det er produsentene også. De føler at Caitlyn blir overeksponert i media, forteller en kilde til nettstedet. 

ÅPNER SEG: Det har vært flere tårevåte øyeblikk under realityserien, blant annet da hun snakker om barna sine.  Foto: NTB scanpix
ÅPNER SEG: Det har vært flere tårevåte øyeblikk under realityserien, blant annet da hun snakker om barna sine. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tredje episode hadde kun 1,2 millioner seere. En halv million av dem var personer mellom 18-49 år - noe som er hovedmålgruppen til serien. 

- Kanalen E! har brukt mye tid og ressurser på dette prosjektet, så alle er overrasket over hvor dårlig det går, fortsetter kilden. 

Caitlyn, som tidligere var gift med Kris Jenner (59), skal ha spurt barn og stebarn, blant annet Kim Kardashian (34), om de kan hjelpe henne. 

- Selv om Caitlyn får godt betalt, er ikke det nok for henne. Hun ønsker høye seertall, og akkurat nå kan det virke som serien kan bli tatt av skjermen dersom det ikke endrer seg, sier kilden. 

LYKKELIG: Caitlyn Jenner feiret farsdag med hele familien. Han har flere ganger åpnet seg rundt støtten han har mottatt fra barna.  Foto: NTB scanpix
LYKKELIG: Caitlyn Jenner feiret farsdag med hele familien. Han har flere ganger åpnet seg rundt støtten han har mottatt fra barna. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vi kaller Caitlyn fremdeles Bruce

Det er en stund siden Kardashian/Jenner-familien fikk vite om at pappa Bruce skulle starte en ny tilværelse som kvinne. Nylig innrømmet stedatteren Khloe Kardashian (31) at hun sliter med å venne seg til stefarens nye identitet. 

FØR: Selv om ryktene svirret lenge rundt Bruce Jenners kjønnsskifte, lot verden seg overraske da den tidligere OL-mesteren røpet at han skulle bli kvinne.  Foto: NTB scanpix
FØR: Selv om ryktene svirret lenge rundt Bruce Jenners kjønnsskifte, lot verden seg overraske da den tidligere OL-mesteren røpet at han skulle bli kvinne. Foto: NTB scanpix Vis mer

I et intervju med TV-programmet «The Project» fortalte hun at hun og flere i familien fremdeles kaller Caitlyn for hennes tidligere navn. 

- Vi, jeg og søstrene mine, kaller Caitlyn fremdeles for Bruce, og hun har sagt at det er helt ok for henne. Og som hun har sagt; vi kan få lov til å kalle henne hva vi vil.

Blondinen fortalte også under TV-intervjuet at hun noen ganger lar seg forvirre av Caitlyns mørke stemme. 

- Når vi snakker med henne på telefonen har hun jo den samme stemmen som Bruce. Dersom jeg ikke er fysisk sammen med henne, kan jeg noen ganger glemme at jeg snakker med Caitlyn, sa hun. 

LES OGSÅ: Caitlyn viste seg i badedrakt for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer