ISFRONT: Charlie Sheen og Brooke Mueller har vært gift siden 2008, men nå har paret bestemt seg for å skilles. Foto: Stella Pictures
ISFRONT: Charlie Sheen og Brooke Mueller har vært gift siden 2008, men nå har paret bestemt seg for å skilles. Foto: Stella Pictures Vis mer

Full krig om omsorgsretten

Eks-kona vil skjerme barna fra Charlie Sheen etter nakenskandalen.

Publisert
SEHER.NO: Etter å ha vært separert siden jul, da Charlie Sheen (45) skal ha truet kona Brooke Mueller med kniv, har paret nå bestemt seg for å skilles.

Mandag sendte «Two and a half men»-skuespilleren inn en begjæring om skilsmisse til retten, og det samme gjorde Brooke.

Og selv om Sheen - som er en av USAs best betalte TV-skuespillere - neppe vil ha problemer med å betale de over ti millioner kronene pluss barnebidrag han tilbyr i sine dokumenter, ligger skilsmissen an til å bli en bitter affære.

Mens Charlie ba om felles omsorgsrett for parets tvillinger Max og Bob (19 mnd.), ønsker Brooke å skjerme barna mest mulig for deres skandaleombruste pappa, ifølge Daily Mail.

Forrige ukes episode, hvor Sheen ble funnet naken og bevisstløs på et ramponert hotellrom, er den siste i en lang serie som har vært knyttet til rykter om alkohol- og narkotikamisbruk.

Mueller har derfor bedt om omsorgsretten alene for de små guttene, med kun besøksrett for eks-mannen.

Bitre skilsmisser kommer neppe som noen nyhet på Charlie Sheen.

Også da han skilte seg fra kone Denise Richards (39), som han har døtrene Sam (6) og Lola (5) med, ble han blant annet anklaget for mishandling.

Paret har imidlertid senere blitt forsonet for barnas skyld, og skal ha spist middag sammen rett før Sheens kollaps forrige uke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Saksøkes av pornostjerne etter raserianfall

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer