SUKSESSFULL: - Vi har hørt fra flere plateselskaper, i inn- og utland, som har lyst til å signere kontrakt med Alexander, forteller Rybaks manager, Kathrine Synnes Finnskog. Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
SUKSESSFULL: - Vi har hørt fra flere plateselskaper, i inn- og utland, som har lyst til å signere kontrakt med Alexander, forteller Rybaks manager, Kathrine Synnes Finnskog. Foto: Ingrid Treborg, Seher.noVis mer

Full krig om MGP-Rybak

Men først etter finalen avgjør MPG-stjernen sin framtid.

SEHER.NO: Melodi Grand Prix-favoritten Alexander Rybak (22) har solgt til gull med låtbidraget "Fairytale". Nå kjemper flere store plateselskaper om å få signet den fremadstormende musikeren, skriver VG.

Over 5.000 mennesker har kjøpt låta som Rybak skal konkurrere med i lørdagens MPG-finale. Dette resulterte i en førsteplass på VG-lista denne uka. Alle inntektene fra salget går rett tilbake til artisten selv, som både har skrevet og komponert sangen, samt selv lagt ut for alle innspillingsutgifter.

22-åringen er foreløpig ikke signet til noe plateselskap, men singelen gis ut av BpopMentometer, som er selskapet til Alexanders manager, Kathrine Synnes Finnskog. Til VG avslører Finnskog at interessen rundt unggutten er helt enorm.

- Vi har hørt fra flere plateselskaper, i inn- og utland, som har lyst til å signere kontrakt med Alexander. Noen av dem har fulgt ham lenge, mens andre fikk øynene opp for ham under GP-delfinalen i Skien. Vi vurderer henvendelsene og tar en avgjørelse etter finalen, sier hun.

Rybak selv understreker at han nå har all fokus rettet mot det som skal skje i Spektrum kommende helg.

- Først og fremst ser jeg frem til finalen i Spektrum. Jeg er både nervøs og spent, sier han til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: NRK gjør helomvending i MGP