Paris Hilton:

Full krig om den svindyre forlovelsesringen

Hotellarvingen bryter angivelig loven dersom hun ikke leverer tilbake den eksklusive ringen.

SINGEL IGJEN: Paris Hilton er ikke lenger forlovet, og kan se seg nå nødt til å ta av den flotte forlovelsesringen. Foto: NTB Scanpix
SINGEL IGJEN: Paris Hilton er ikke lenger forlovet, og kan se seg nå nødt til å ta av den flotte forlovelsesringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mandag ble det kjent at forlovelsen mellom hotellarvingen Paris Hilton (37) og kjæresten Chris Zylka (33) angivelig er brutt.

Duoen har har vært sammen siden 2017, og feiret nyttår i Aspen sammen ved årsskiftet. Da kunne Chris overraske med å gå ned på kne, med en forlovelsesring til den nette sum av 17 millioner kroner til sin kjære.

Til tross for at forlovelsen nå skal være brutt, er det fremdeles Paris som er i besittelse av den eksklusive ringen - til eksens store fortvilelse. Det melder TMZ.

ENORM DIAMANT: Den eksklusive ringen har vært et fast innslag på Paris Hiltons finger de siste ti månedene, men nå må hun levere den tilbake. Foto: NTB Scanpix
ENORM DIAMANT: Den eksklusive ringen har vært et fast innslag på Paris Hiltons finger de siste ti månedene, men nå må hun levere den tilbake. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet er det den norskættede hotellarvingen som tok initiativ til bruddet - og derfor må hun etter loven i California levere tilbake ringen hun fikk.

Forlovelsesringen, som består av en 20-karat stor diamant, skal angivelig ha en mye høyere verdi enn det som er kjent, da Chris skal ha fått en god pris på den - i og med at gullsmeden er en nær venn av Hilton-familien.

BRUDD: Etter to år som kjærester, og ti måneder som forlovede, er forholdet mellom Paris og Chris kommet til veis ende. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter to år som kjærester, og ti måneder som forlovede, er forholdet mellom Paris og Chris kommet til veis ende. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rotet bort ringen

Hvis Paris nå «mister» forlovelsesringen, kan hun i alle fall trøste seg med at det ikke er første gang. I mars rotet hun den nemlig bort på et utested i Miami.

Ringen skal ha forlatt stjernens finger under en heftig danseøkt på utestedet RC Cola Plant, og fløy av sted.

- Hun danset med hendene sine i været, og plutselig fløy den gigantiske ringen hennes av. Hun fikk skikkelig panikk, sa et øyenvitne til den gang.

Det populære utestedet er på hele 4600 kvadratmeter, og har plass til syv tusen gjester. Det var derfor litt av en jobb å få gjennomsøkt hele området.

Paris hadde heldigvis lykken på sin side, og den gigantiske steinen ble funnet i en isbøtte, like ved der Paris hadde danset seg inn i natten.

FORLOVET: Paris Hilton viste frem sin nye forlovelsesring på Golden Globes.Vis mer Vis mer

Hadde store planer

Kort tid etter at forlovelsen ble kjent i januar, fortalte Paris at hun planla å ha hele tre forskjellige bryllupsseremonier.

- Da jeg fylte 21 hadde jeg fem fester, så jeg tenker at jeg kanskje skal ha ett europeisk bryllup, ett amerikansk, og ett for alle rundt om i verden, sa hun den gang, ifølge nettstedet Page Six.

I et intervju med motemagasinet Vogue i juli, kunne Paris avsløre at duoen hadde planer om å gifte seg innen året var omme.

Ikke lenge etter ble det derimot kjent at de utsatte bryllupet, blant annet mye grunnet sine hektiske timeplaner.

- Jeg vil ikke forhaste dette. Jeg vil at det skal være perfekt. Jeg vil dra direkte fra bryllupet på bryllupsreise, ikke bare rett tilbake på jobb - for det er den mest spesielle dagen i livet ditt, fortalte Paris til Us Weekly etter at nyheten ble kjent.

LES OGSÅ: Barnestjernen hinter om babylykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer