RASER MOT ONKELEN: Paris Jackson slår tilbake mot resten av Jackson-familien som hevder at problemene rundt Michaels testamente har gitt Katherine sviktende helse. Foto: All Over Press
RASER MOT ONKELEN: Paris Jackson slår tilbake mot resten av Jackson-familien som hevder at problemene rundt Michaels testamente har gitt Katherine sviktende helse. Foto: All Over PressVis mer

Full krig i Jackson-familien

- Jeg vil forsvare familien med alt jeg har, sier Michael Jacksons datter Paris.

SEOGHØR.NO: Etter popkongen Michael Jacksons tragiske bortgang i 2009 har den gjenlevende Jackson-klanen likt å fremstille seg som en sammenknyttet familie.

Men dette imaget slår nå sprekker etter at Michaels datter Paris (14) langer ut mot resten av familien i flere rasende meldinger på nettstedet Twitter.

- Jeg vil forsvare mitt elskede familiemedlem med alt jeg har, selv om det er fra andre familiemedlemmer, skrev Paris. 

Tenåringen referer til et brev skrevet av onklene og tantene, der de hevder Michaels testamente var forfalsket og at stresset rundt dette har gjort at moren Katherine har fått et lite slag. 

Michaels barn Paris, Prince Michael og Blanket har bodd hos bestemoren etter farens død.  Det skal være påstanden om bestemorens sviktende helse som får Paris til å se rødt. 

- Jeg vil gjøre det klart med en gang at det som blir sagt om bestemor er et rykte og ingenting har skjedd. Hun har det helt fint. 

Senere sendte hun en Twitter-melding direkte til onkelen Randy. 

- Hei kjære familiemedlem. Jeg setter ikke pris på at du forteller ting som ikke er sant, skrev hun. 

Beskjeden ble senere slettet. 

Paris bryr seg ikke om hva folk mener om angrepet på familien. 

- Jeg bryr meg ikke om hva folk kaller meg eller om de tror jeg er en dårlig person. Hvis det betyr at jeg beskytter bestemoren min, så gjør jeg det.  

Kanskje har noen i familien bedt om unnskyldning, for samme dag la hun ut en litt mer kryptisk beskjed.
 
- En unnskyldning er en unnskyldning, jeg bryr meg ikke om hvem du er eller hva du har gjort. Jeg vil ha åpne ører og et åpent hjerte, skriver ungjenta.

14-åringen er kjent for å si hva hun mener og har blant annet snakket om livet med stjernefaren i et intervju med Oprah Winfrey.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk sammenbrudd før turnéstart