Meghan Markle og prins Harry:

Full krig i familien til Meghan Markle

Prins Harrys frieri til Meghan Markle har satt et nådeløst søkelys på hennes tvilsomme familie.

FAMILIEKRIG: Meghan Markles familie har fått mye oppmerksomhet etter forlovelsen med prins Harry. Familien, blant andre broren Thomas Markle Jr. og svigerinnen Darlene Blount, kan imidlertid ikke skryte av plettfritt rulleblad. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEKRIG: Meghan Markles familie har fått mye oppmerksomhet etter forlovelsen med prins Harry. Familien, blant andre broren Thomas Markle Jr. og svigerinnen Darlene Blount, kan imidlertid ikke skryte av plettfritt rulleblad. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Meghan Markle (36) og prins Harry (33) svever på en sky av lykke.

19. mai gifter de seg på Windsor slott, og paret er i full gang med bryllupsforberedelsene.

Men Meghans familie bringer mørke skyer over lykken. Hennes bror, Thomas Markle Jr. (51) og hans forlovede Darlene Blount (37) skaper oppstuss med sitt voldelige samliv.

I fjor ble Meghans bror puttet i kasjotten etter at han dro frem en pistol, holdt den mot Darlenes hode og truet med å drepe henne. Hun trakk etterpå anmeldelsen, og det endte med at Thomas gikk fri for anklagene.

Saken fortsetter nedenfor.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

Leppa sprakk

Mens Meghan og Harry tilbrakte en rolig nyttårsfeiring på Den franske riviera var det alt annet enn ro og fordragelighet i brorens og samboerens hus i Oregon.

Det forfyllede paret hadde fest – og kvelden endte med at paret havnet i fylleslagsmål. Darlene fikk inn en fulltreffer i samboerens ansikt, så leppa sprakk.

Det er uvisst hvem som ringte nødnummeret, men politiet ankom og tok med seg Darlene. Svigerinnen måtte tilbringe to døgn i arresten før Thomas endret forklaring.

Ved nærmere ettertanke mente han at den sprukne leppa hans var selvforskyldt … Så betalte han 6000 kroner i kausjon for å få samboeren løslatt.

Skylder på de kongelige

Broren innrømmer at paret har store problemer.

- Det har ikke vært lett. Meghans forhold til prins Harry har gitt familien mye uønsket oppmerksomhet. Det gjør det ikke bedre for meg at søsteren min er forlovet med en kongelig, når vi har alvorlige problemer fra før, sier Thomas til Daily Mail.

Meghan har ikke sett sin 15 år eldre bror siden 2012. De to mistet kontakten da hun flyttet til Toronto i Canada for å starte innspillingen av TV-serien «Suits».

Broren har selv sagt at han ikke forventer at han blir invitert i sin egen søsters bryllup. Sjansen for at en gullkantet invitasjon vil dumpe ned i parets postkasse har vel ikke akkurat blitt større etter det nylige oppholdet på glattcelle.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

- Vil ikke ha gaver

Det er drøye fem uker til prins Harry skal få sin Meghan, når kirkeklokkene ringer den 19. mai.

I anledning den store dagen, som blir en av de største begivenhetene dette året, har det med jevne mellomrom blitt delt informasjon om bryllupet.

Det er forventet at både kongelige og andre celebriteter vil gjeste bryllupetfor å feire Harry og Meghan. Derimot ser det ikke ut til at gjestene trenger å tenke så mye på hva de skal gi de nygifte i bryllupsgave.

I en pressemelding opplyser nemlig det britiske kongehuset at brudeparet ikke ønsker seg gaver, verken fra gjester eller folket.

Derimot oppfordrer de to turtelduene til at de som ønsker å gratulere dem, skal donere penger til veldedige formål. I den anledningen har de valgt ut syv organisasjoner som de ønsker å støtte opp om. Kongehuset spesifiserer at verken Harry eller Meghan har et privat forhold til organisasjonene de har valgt.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, kunne fortelle at det ikke er uvanlig at medlemmer av kongefamilien velger denne retningen ved store begivenheter.

- De fleste kongelige har mer enn nok av både gods og gull. Det er bra at de også tenker på andre på en slik dag. Prins Harry og Meghan Markle er generelt sosialt engasjert, og tar på den måten opp arven etter Diana, sa hun.

UT PÅ TUR: Prins Harry og forloveden Meghan Markle besøker et av Londons mest trendy sted sør i byen. Video: CNN Vis mer Vis mer

Til tross for at prinseparet har uttrykket et ønske om å ikke motta gaver, fortalte Vagle at de trolig likevel vil få noen spesielle gaver.

- Brudeparet kommer nok til å få presanger fra venner og familie uansett, men dette er en fin måte å samle inn penger til et godt formål og gi ekstra oppmerksomhet til de ulike organisasjonene de har pekt ut.

Kongehuseksperten ser likheter mellom Harry og Meghan og vårt eget kronprinspar, kronprins Haakon (44) og kronprinsesse Mette-Marit (44).

LES OGSÅ: Viste frem sin nyfødte datter for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer