Erling Braut Haaland

Full krangel på spansk TV

Erling Braut Haaland (22) scoret nok et hat trick i Premier League. Det skapte stor debatt på spansk TV.

SKAPER DEBATT: Erling Haaland er oft et tema i spanske medier. Foto: Oli SCARFF / AFP
SKAPER DEBATT: Erling Haaland er oft et tema i spanske medier. Foto: Oli SCARFF / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Erling Braut Haaland (22) er på alles lepper, og diskuteres i det vide og det brede overalt i Europa. I Spania spilte han - nok en gang - en hovedrolle under det populære TV-programmet «El Chiringuito».

Der er det flere kjente journalister og pressefolk som deltar. Temaet rundt hvorfor Real Madrid ikke signerte Haaland endte i full splid hos flere av de deltakende.

MARBELLA: Erling Braut Haaland skapte stemning da han tok over som DJ. Vis mer

To spisser

- Unnskyld, men han scoret hat trick da City spilte med to spisser. Han spilte med Julián Álvarez ved siden av seg. Så hvorfor skal han ikke kunne spilte med Benzema, spurte tidligere topptrener Jorge D'Alessandro.

Til hvilket Fernando Sanz, tidligere Real Madrid-spiller, klasket hardt tilbake:

- Så du Benzema da han spilte med Cristiano Ronaldo?

Deretter fulgte en stor krangel om hvordan Real Madrid skulle ha satt sammen et lag med Vinícius Júnior, Benzema, Rodrygo og muligens Haaland og Mbappé.

MARBELLA: Erling Braut Haaland koser seg på ferie, og overrasket alle da han dukket opp på stranda. Vis mer

- Benzema vinner Gullballen, Mbappé og Haaland er stjerner nå. Haaland trodde ikke han kom til å være like viktig som han er nå, dersom han gikk til Real Madrid der Benzema er, sa programleder Josep Pedrerol, som er kjent for sine kontakter inn i Real Madrid.

- Jeg ville forstått om det handlet om at også Mbappé hadde kommet, men Haaland snakket ikke om Mbappé en eneste gang. Han var bekymret over spilletid med Benzema i troppen også.

Den svenske komiker-trioen «De vet du» er populære i Sverige. Video: Rødt Kort Vis mer

Haaland i 2024?

I løpet av programmet ble Haalands klubbvalg i sommer et tema ved flere anledninger. Blant annet mente medlemmene av panelet at Haaland fort burde vært Real Madrid-spiller.

Spesielt med tanke på hvordan situasjonen utspilte seg med Kylian Mbappé, som heller valgte å signere ny avtale i PSG kontra å signere for Madrid.

- Dersom Real Madrid hadde visst at Mbappé skulle forråde dem, så burde de heller ha gått for Haaland, sa José Damián, som har jobbet flere ti år i spansk media.

Det kan uansett tyde på at noe kan være i emning om noen års tid. El Chiringuito har tidligere meldt at Real Madrid anser Haaland som et alternativ for 2024.

Da skal, etter det som er rapportert, en høy utkjøpsklausul være aktuell. Dermed kan Real Madrid lokke nordmannen til seg.

- Så fantastisk Haaland er. Om to år, så kommer du hit. Da kommer klausulen … da kommer du hit, sa programleder Pedrerol i starten av sendingen.

STJERNEBESØK: Mads Hansen hadde Erling Braut Haaland som gjest i podkasten sin og forteller hvordan han opplevde superspissen. Video: Rødt Kort. Vis mer

LES OGSÅ: Påstår kongelig romanse: - Komplisert

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer