Full krangel om utroryktene

Den berømte popstjernen Cheryl Fernandez-Versini nekter for at hun har hatt en affære, men eksen er ikke enig.

IKKE ENIGE: Ektemannen til Cheryl Fernandez-Versini, Jean-Bernard (t.v), skal være rasende etter å ha fått vite at kona innledet et forhold til One Direction-kjekkasen Liam Payne (t.h) før hun søkte om skilsmisse. Cheryl hevder derimot å ha sitt på det rene.  Foto: Xposure/ Wenn/ NTB Scanpix
IKKE ENIGE: Ektemannen til Cheryl Fernandez-Versini, Jean-Bernard (t.v), skal være rasende etter å ha fått vite at kona innledet et forhold til One Direction-kjekkasen Liam Payne (t.h) før hun søkte om skilsmisse. Cheryl hevder derimot å ha sitt på det rene. Foto: Xposure/ Wenn/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar ble det kjent at Cheryl Fernandez-Versini (32) hadde brutt med franskmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini, knapt halvannet år etter at de to giftet seg i hemmelighet.

Få uker senere kom nyheten om at popstjernen - som tidligere het Cheryl Cole -hadde funnet tonen med One Direction-medlemmet Liam Payne (22).

Den raske overgangen fra Jean-Bernard til Liam har fått utroskapsryktene til å svirre rundt Cheryl, og ifølge Mirror påstår franskmannen nå at turtelduenes forhold startet før bruddet.

Den tidligere «X Factor»-dommeren avviser imidlertid eksens påstander om utroskap på det sterkeste, ifølge Mirror. Cheryl skal være rasende over Jean-Bernards beskyldninger om at hun innledet et forhold til ti år yngre Liam to måneder før hun søkte om skilsmisse ved juletider.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG FORELSKET: Cheryl Fernandez-Versini og Liam Payne er blitt avbildet hånd i hånd flere ganger de siste månedene. Her er de på vei til restauranten Sexy Fish i London onsdag 13. april. Foto: Xposure
LYKKELIG FORELSKET: Cheryl Fernandez-Versini og Liam Payne er blitt avbildet hånd i hånd flere ganger de siste månedene. Her er de på vei til restauranten Sexy Fish i London onsdag 13. april. Foto: Xposure Vis mer

Skal ha datet i skjul

Tabloidavisen The Sun skriver at Jean-Bernard hevder at kilder i «X Factor»-kulissene har fortalt ham at Cheryl begynte å date Liam Payne allerede i oktober, før bruddryktene begynte å versere.

- Jean-Bernard var desperat etter å redde ekteskapet og er fullstendig rasende. Han fordøyer fortsatt det han er blitt fortalt (...) Han er allerede såret over bruddet, og det at hun begynte å date Liam da hun gjorde, sier en kilde til The Sun.

Twitter-profilen sin har Cheryl selv indirekte omtalt utroskapsryktene. Lørdag skrev hun:

«Hvis noen tror den dritten de leser i dag, så kjenner dere meg ikke i det hele tatt» twitret hun da.

- Forholdet var dødt i lang tid

Kilder nær Cheryl hevder derimot at Jean-Bernard flyttet ut av ekteparets hus allerede i august.

Og selv om ekteparet kom sammen på 40-årsfesten til komikerduoen Ant & Dec i oktober, var det «bare som venner»:

- De ble enige om å gå på festen sammen så de kunne avlede oppmerksomheten. Cheryl er den som ønsket skilsmissen og hun er desperat etter at den skal gjennomføres raskt. Det finnes grunner til dette, som vil komme frem når tiden er inne, sier en kilde til Mirror.

Saken fortsetter under bildet.

FESTET SAMMEN: I midten av oktober kom Cheryl og Jean-Bernard Fernandez-Versini sammen til komikerduoen Ant & Decs 40-årsfeiring i London. Den gang skal forholdet allerede ha vært over, men paret valgte å holde maska offentlig.  Foto: Rex Features
FESTET SAMMEN: I midten av oktober kom Cheryl og Jean-Bernard Fernandez-Versini sammen til komikerduoen Ant & Decs 40-årsfeiring i London. Den gang skal forholdet allerede ha vært over, men paret valgte å holde maska offentlig. Foto: Rex Features Vis mer

Cherly Fernandez-Versini ønsker angivelig å gå videre med livet sitt så raskt som mulig. Etter skilsmissen vil hun enten gå tilbake til sitt mest berømte etternavn, Cole, eller til pikenavnet Tweedy.

Eksen var utro konstant

I januar ble det kjent at Cheryl planla å bruke ektemannens «urimelige oppførsel» i skilsmissen. Jean-Bernard har på sin side ikke bestemt om han vil nevne utroskap som en faktor i skilsmissesaken, ifølge Mirror.

At Cheryl reagerer på ektemannens beskyldninger om utroskap, er kanskje ikke så rart. Hun var tidligere gift med den britiske fotballstjernen Ashley Cole (35) fra 2006 til 2010, som var utro mot henne en rekke ganger. Eksmannens notoriske utroskap gikk hardt inn på Cheryl.

Saken fortsetter under bildet.

TURBULENT FORHOLD: Cheryls ekteskap med fotballstjernen Ashley Cole var av det stormfulle slaget. Selv om hun var en vakker og berømt popsanger i gruppa Girls Aloud, var Ashley utro mot henne gjentatte ganger.  Foto: wenn.com
TURBULENT FORHOLD: Cheryls ekteskap med fotballstjernen Ashley Cole var av det stormfulle slaget. Selv om hun var en vakker og berømt popsanger i gruppa Girls Aloud, var Ashley utro mot henne gjentatte ganger. Foto: wenn.com Vis mer

Cheryl og Jean-Bernard Fernandez-Versini giftet seg i all hemmelighet juli i 2014. Bryllupet fant sted på stranden Macaroni på øya Mustique i Karibien foran kun fire vitner.

Ifølge nettavisen Express skal hun imidlertid ha flyttet fra Jean-Bernard, som hun var gift med i 18 måneder, flere måneder før bruddet.

- Cheryl innså at hun hadde giftet seg for fort etter en stormende forelskelse. Over tid ble det tydelig for dem at de er svært forskjellige, har en kilde fortalt.

Selv om «X Factor»-dommeren skal ha startet en romanse med Liam fra «One Direction» i desember, møttes turtelduene første gang for fem år siden - da han var deltager i talentkonkurransen.

FLØRTET I SKJUL?: Ifølge anonyme kilder har Liam Payne (nr. fem f.h.) blitt observert på flere «X Factor»-sendinger - her på finalen i desember 2015. Da poserte han arm i arm med Cheryl, hennes «X Factor»-kolleger (f.v) Nick Grimshaw og Rita Ora, og One Direction-kollegene Harry Styles, Louis Tomlinson og Niall Horan. Foto: Splash News
FLØRTET I SKJUL?: Ifølge anonyme kilder har Liam Payne (nr. fem f.h.) blitt observert på flere «X Factor»-sendinger - her på finalen i desember 2015. Da poserte han arm i arm med Cheryl, hennes «X Factor»-kolleger (f.v) Nick Grimshaw og Rita Ora, og One Direction-kollegene Harry Styles, Louis Tomlinson og Niall Horan. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Slik avslører hun graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer