VIL BESKYTTE BARNEBARNET: Paul Walkers fikk datteren Meadow for femten år siden. Nå søker moren hans om å bli verge for barnebarnet fordi hun hevder Meadows mor er alkoholiker. Her er Paul og Meadow fotografert ute i parken i fjor sommer. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press
VIL BESKYTTE BARNEBARNET: Paul Walkers fikk datteren Meadow for femten år siden. Nå søker moren hans om å bli verge for barnebarnet fordi hun hevder Meadows mor er alkoholiker. Her er Paul og Meadow fotografert ute i parken i fjor sommer. Foto: REX/KM Press Group/All Over PressVis mer

Full krangel om Paul Walkers datter

Cheryl Walker søker nå om å bli verge for barnebarnet Meadow fire måneder etter sønnens død.

SEOGHØR.NO: I slutten av november i fjor mister «The Fast and the Furious»-stjernen Paul Walker livet i en tragisk bilulykke i Los Angeles. Han ble bare 40 år gammel og etterlot seg datteren Meadow (15).

I sitt testamente skrev skuespilleren at han ville at moren hans Cheryl Walker skulle ta vare på datteren hvis noe skjedde med ham. Og nå har Cheryl ifølge TMZ søkt om å bli barnebarnets offisielle verge. I rettsdokumentene hevder hun at Meadows mor Rebecca Soteros har store alkoholproblemer og ikke er i stand til å ta vare på 15-åringen. Begge bor i dag hos Cheryl.

Soteros har i 2003 og 2013 blitt arrestert for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Tre år før Walkers død flyttet Meadow, ifølge TMZ, fra morens hjem i Hawaii til Los Angeles for å bo hos faren på grunn av morens alkoholproblem.

Cheryl på sin side hevder hun er en god mor som har oppdratt fire barn og jobber som sykepleier.

Meadow Walker arvet alt etter farens død. Han skal ha hatt en formue på 160 millioner kroner.

LES OGSÅ: Avdekker grufulle detaljer om bilulykken