IKKE FORNØYD: Khloé Kardashian reagerer kraftig på hvordan Tristan Thompson forholder seg til datteren. Foto: NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Khloé Kardashian reagerer kraftig på hvordan Tristan Thompson forholder seg til datteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Khloé Kardashian:

- Full krangel om datteren

Khloé Kardashian skal være rasende over ekskjærestens prioriteringer.

Publisert

At Khloé Kardashians (34) drøm om den typiske kjernefamilien ikke har gått helt etter planen, er ingen hemmelighet. 34-åringen har i mange år vært åpen om at hun ønsket å bli mor, men da hun endelig fikk oppfylt sin drøm i april i fjor, var ikke forholdene helt som hun hadde sett for seg.

Like før datteren True kom til verden ble Tristan Thompson (28) tatt på fersken i å være utro, og i februar i år så en ny skandale dagens lys.

Flere kilder nær realitystjernen påstår at det er over og ut for forholdet mellom Khloé og Tristan, og nå ser det også ut til at det påvirker sistnevntes forhold til sin egen datter.

Det skal ikke være særlig populært hos «Keeping up with the Kardashians»-stjernen.

Irritert

Ifølge flere kilder nær Khloé, skal hun være rimelig irritert over at Tristan ikke tilbringer nok tid med True. Blant annet skal hun reagere kraftig på 28-åringens ville reising og hevder at han har gått videre og ikke bryr seg om den lille jenta.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

- Khloé begynner å bli ekstremt irritert over Tristan fordi han ikke gjør noe særlig for å være involvert i Trues liv, sier kilden til US Weekly ifølge Contact Music.

- Khloé skjønner at han er mye på reise på grunn av basketballkarrieren, og at han bor i Cleveland, men hun føler at Tristan har gått videre. Det virker som Tristan tenker at «jeg ser henne når jeg ser henne», fortsetter kilden.

Var enige

Uttalelsene kommer bare kort tid etter at Khloé skal ha trodd at hun og ekskjæresten var på samme bølgelengde hva gjelder omsorgsfordelingen for deres felles datter.

En kilde nær 34-åringen uttalte tidligere denne måneden at den snart et år gamle jenta tilbringer mest tid med moren.

ALT FOR TRUE: For Khloé er datteren True tilsynelatende stjernens hovedprioritering. Hun reagerer derfor kraftig på Tristans oppførsel. Her var mor og datter på ferie i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
ALT FOR TRUE: For Khloé er datteren True tilsynelatende stjernens hovedprioritering. Hun reagerer derfor kraftig på Tristans oppførsel. Her var mor og datter på ferie i fjor høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kilden forklarer videre at Khloé har mulighet til å ha med seg True overalt, noe Tristan ikke har anledning til.

- I tillegg tilbringer True mye tid med Khloés store familie, og også søskenbarna hennes er i Los Angeles, så det er mest naturlig at hun bor der med Khloé, sa kilden og fortsatte:

- Khloé og Tristan har kanskje sine problemer, men Khloé vil aldri nekte Tristan i å få mulighet til å være med datteren sin. Ting endrer seg kanskje i fremtiden, men akkurat nå er de på samme bølgelengde med at True er mest sammen med moren.

Bryllupsplaner

Bakgrunnen for bruddet, og noe av det utroskapsskandalene begrunnes med, er sjokkerende nok, at den 28 år gamle basketballspilleren ikke skal ha vært klar for Khloés ønske om å slå seg helt til ro.

Selv om det ikke er en god unnskyldning for utroskap, skal han ha blitt stresset av at Khloé ønsket å gå videre og gifte seg.

- Tristan hadde ikke lyst til å bli en ektemann, han var rett og slett ikke klar, sa en kilde tidligere denne uken ifølge Mirror.

Etter dette skal Khloé ha blitt usikker på om forholdet var verdt å satse på, selv om hun ønsker å gi datteren den typiske kjernefamilien.

Har gått videre

Kilden nær stjernene skal ha uttalt at Khloé hadde tilgitt kjæresten etter hans sidesprang før datteren kom til verden i fjor, men nå er det ingen kjære mor for 28-åringen.

Det angivelige bruddet mellom Khloé og Tristan ser imidlertid ikke ut til å ha gått særlig hardt inn på sistnevnte. Tidligere denne måneden begynte nemlig flere spekulasjoner om at han allerede skal ha gått videre å svirre.

Kort tid etter at Khloé dumpet Tristan, ble han nemlig observert med det som ble omtalt som en «mystisk kvinne» av flere amerikanske medier. Bare et par dager senere ble den mørke skjønnheten identifisert som modellen Karizma Ramirez (28), skrev People.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Prins William om papparollen: - Et «mareritt»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer