Full krangel om Bobbi Kristinas begravelse

Whitney Houstons berømte kusine Dionne Warwick truer med å boikotte minnestunden.

VURDERER BOIKOTT: Whitney Houstons kusine, popstjernen Dionne Warwick, er så misfornøyd med planene for Bobbi Kristinas begravelse at hun vurderer å droppe minnestunden. Foto: Scanpix
VURDERER BOIKOTT: Whitney Houstons kusine, popstjernen Dionne Warwick, er så misfornøyd med planene for Bobbi Kristinas begravelse at hun vurderer å droppe minnestunden. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Familien til Whitney Houston klarer ikke å bli enige om hvordan minnestunden for popstjernens datter Bobbi Kristina skal bli.

Etter at 22-åringen gikk bort etter lang tids sykdom søndag 26. juli har hennes tante Pat Houston avslørt at hun vil gjøre minnestunden til en fest.

- Bobbi hadde aldri en «sweet 16»-fest (feiring av 16-års dagen, red.anm), derfor vil minnestunden bli som festen hun aldri fikk oppleve, sier et familiemedlem til programmet Entertainment Tonight.

Planene har imidlertid ikke blitt tatt godt imot av deler av Whitneys familie. Den avdøde popstjernens berømte kusine, «That's what friends are for»-sangerinnen Dionne Warwick truer med å boikotte hele begravelsen.

- Hun planlegger å reise vekk, fordi Pat har tatt over alt, selv om hun burde legge planer sammen med Bobby (Brown, Bobbi Kristinas far, red.anm) og ikke gjøre alt selv, sier en kilde nær familien, ifølge Daily Mail.

I SORG: Bobbi Kristinas familie er i sorg. Her er det hennes onkel Gary, som hjelper til med å forberede minnestunden. Foto: Ap
I SORG: Bobbi Kristinas familie er i sorg. Her er det hennes onkel Gary, som hjelper til med å forberede minnestunden. Foto: Ap Vis mer

Bobbi Kristina skal begraves ved siden av sin mor på kirkegården Fairview Cemetery i New Jersey.

Bobby Brown skal ifølge Daily Mirror i striden om datterens begravelse.

- Han trøster seg med at hun er sammen med moren sin, og ikke vil oppleve mer smerte, sier en kilde nær Brown ifølge avisen.

LES OGSÅ: Avslører første funn fra Bobbi Kristinas obduksjonsrapport

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer