Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen:

Full klinsj: - Intens

TV-duoen avslører konflikt.

UVENNER: Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm forteller at de havnet i en heftig krangel. FOTO: Espen Solli / TV 2
UVENNER: Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm forteller at de havnet i en heftig krangel. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

BERGEN/OSLO (Se og Hør): Torsdag røpet TV 2 hva seerne kan forvente å se på skjermen de neste månedene, deriblant flere av TV 2s underholdningsprogrammer.

Blant disse finner man «Skal vi danse: All stars», «Lunch» og «Truls à la Hellstrøms Bistro». Sistnevnte omhandler komiker Truls Svendsen (49) og stjernekokk Eyvind Hellstrøm (73).

Se og Hør møter duoen under høstlanseringen, hvor de begge kan røpe at det smalt skikkelig under innspillingen av deres nye serie.

- Helt på kanten

I programmet skal de to TV-profilene åpne en bistro, der de sammen skal stå for restaurantens daglig drift. Det skal imidlertid ikke alltid ha gått helt etter planen.

- Det nye er at vi er sammen, men mye mer intenst. Vi er sammen hele tiden, hver dag og skal drive med noe ansvarlig. Det har vi aldri gjort før, forteller Hellstrøm om den kommende serien.

Intens skulle det også bli på 73-åringens hjemmebane, nemlig kjøkkenet, der han innrømmer at han på et tidspunkt utagerte på komiker-kompisen.

- Min versjon er at det klikket for meg noen ganger. Det var så vidt han turte å komme inn på kjøkkenet for å hente maten han skulle servere, fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.