Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen:

Full klinsj: - Intens

TV-duoen avslører konflikt.

UVENNER: Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm forteller at de havnet i en heftig krangel. FOTO: Espen Solli / TV 2
UVENNER: Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm forteller at de havnet i en heftig krangel. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

BERGEN/OSLO (Se og Hør): Torsdag røpet TV 2 hva seerne kan forvente å se på skjermen de neste månedene, deriblant flere av TV 2s underholdningsprogrammer.

Blant disse finner man «Skal vi danse: All stars», «Lunch» og «Truls à la Hellstrøms Bistro». Sistnevnte omhandler komiker Truls Svendsen (49) og stjernekokk Eyvind Hellstrøm (73).

Se og Hør møter duoen under høstlanseringen, hvor de begge kan røpe at det smalt skikkelig under innspillingen av deres nye serie.

- Helt på kanten

I programmet skal de to TV-profilene åpne en bistro, der de sammen skal stå for restaurantens daglig drift. Det skal imidlertid ikke alltid ha gått helt etter planen.

FÅR KJEFT: Eyvind Hellstrøm blir oppgitt på Truls Svendsen når han klarer å skade seg på kjøkkenet i TV 2-programmet «Truls á la Hellstrøms Bistro». Video: TV 2 Vis mer

- Det nye er at vi er sammen, men mye mer intenst. Vi er sammen hele tiden, hver dag og skal drive med noe ansvarlig. Det har vi aldri gjort før, forteller Hellstrøm om den kommende serien.

Intens skulle det også bli på 73-åringens hjemmebane, nemlig kjøkkenet, der han innrømmer at han på et tidspunkt utagerte på komiker-kompisen.

- Min versjon er at det klikket for meg noen ganger. Det var så vidt han turte å komme inn på kjøkkenet for å hente maten han skulle servere, fortsetter han.

Hellstrøm, som har gitt ut flere kokebøker og lenge jobbet i bransjen, la ikke skjul på at det gjaldt alvor.

KRANGEL: Niklas Silseth Baarli forteller om hva som var den verste opplevelsen på Farmen kjendis. Video: Rød Løper Vis mer

- Det var midt i driften, og for meg var det hundre prosent alvor og for Truls var det hundre prosent komedie. Han skjønte jo fort at det ble helt på kanten, sier han.

- Jeg er udugelig

Svendsen på sin side røper at det var en litt spesiell sommer etter innspillingen av programmet.

- I år har det vært litt spesielt, fordi at jeg gikk inn i sommeren uten å vite helt hvor jeg hadde Eyvind - og kanskje han meg. Jeg var ikke sikker - fordi det smalt skikkelig, sier 49-åringen om parets klinsj.

Han roser likevel restauranteierens kokkelering, samtidig som han røper bakgrunnen for krangelen.

TERAPI: Truls Svendsen blir satt ut da han og Eyvind Hellstrøm går til terapi for å pleie vennskapet i den nye sesongen av «Truls ala Hellstrøm». Video: TV 2 Vis mer

- Han er profesjonell og dritflink, og jeg er udugelig. Det er så enkelt. Jeg har veldig forståelse i ettertid for hans frustrasjon med meg. Det er jo hans yrke.

TV-duoen har imidlertid god erfaring med å dele skjermtid. Seerne har tidligere fått se Svendsen og Hellstrøms opp- og nedturer.

- Truls elsker å kødde med meg og det gikk i mange retninger. Men vi har lagt det bak oss, og er fortsatt gode venner, sier Hellstrøm

LES OGSÅ: Slaktes: - Hvem godkjente dette?!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer