Full jubel i London

Marion Raven (22) sang en heseblesende duett med Meat Loaf i Royal Albert Hall i går kveld.

DUETT: Selv om Meat Loaf egentlig ville ha skuespillerinnen Scarlett Johansson med på en duett, ble det vår egen Marion som fikk æren. Foto: AP/Scanpix
DUETT: Selv om Meat Loaf egentlig ville ha skuespillerinnen Scarlett Johansson med på en duett, ble det vår egen Marion som fikk æren. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Det var like før Meat Loaf (59) selv omfavnet rockebaben Marion da de to sang den nye powerballaden "It's All Coming Back To Me Now" som ekstranummer under et ekstragavant show i London, skriver VG.

For etter at Meat Loaf på dramatisk vis hadde skrålet seg nesten ferdig i Royal Albert Hall i går kveld, dukket vår egen "M2M"-babe Marion opp!

Den amerikanske tungvekteren åpnet showet med den gigantiske slageren "Paradise By The Dashboard Light" fra 1977, men det var vår egen skjønnhet som ble høyest belønnet med jubel og allsang fra publikum da hun satte i gang med sitt første vers i duetten.

LES OGSÅ: Meat Loaf ville egentlig ha Scarlett Johansson!

Sangen er første singel fra kjøttpuddingens kommende album - "Bat Out Of Hell 3: The Monster Is Loose".

Lørenskog-jenta skal også bli med når Meat spiller opp til drama-dans på Broadway 2, melder avisa.

Se klipp fra musikkvideoen deres her.

Fra før har A-HA, St. Thomas, Jan Werner Danielsen og Beady Belle kommet seg opp på den sagnomsuste scenen i Royal Albert Hall.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer