Sofie Karlstad:

Full isfront mellom «Paradise»-duoen

Den tidligere «Paradise Hotel»-profilen Sofie Karlstad langer ut mot ekskjæresten Mario Riera på Instagram. Slik svarer han.

SLUTT: «Paradise Hotel»-profilene Mario Riera og Sofie Karlstad har gått hver til sitt. Nå forteller Mario hvorfor det ble slutt. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november i fjor ble det kjent at Sofie Karlstad (22) og Mario Riera (22), som fant tonen under innspillingen av «Paradise Hotel», hadde besluttet å gå hver til sitt.

«Hei, alle dere der ute. Dette blir ikke noen lang forklaring, men jeg og Mario har valgt å skille lag. Vi er fortsatt gode venner, så det er ikke noe drama. Håper alle respekterer det», delte Karlstad på sin Instagram-story.

Til Se og Hør uttalte begge at de fortsatt var glad i hverandre, og at de kom til å forbli venner i tida framover.

Senere samme måned var imidlertid tonen en helt annen, i alle fall fra Rieras side.

- Det har kommet opp ting i etterkant som gjør at jeg ikke kommer til å ha kontakt med henne videre. Mer enn det vil jeg ikke kommentere, sa han i et intervju med Se og Hør og la til at stemningen mellom dem ikke var spesielt god.

ÅPEN: Realityprofilen Mario Riera innrømmer at han var langt nede etter bruddet med ekskjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

Sofie Karlstad, på sin side, sa følgende etter Rieras uttalelse:

- Jeg mener et forhold og dets opp- og nedturer er mellom to personer, og nekter å tro at folk synes det er interessant å høre i detalj hvorfor det ikke funket. Om Mario vil promotere det i pressen, så er det hans valg. Har ingen kommentar til det.

- Tror ikke han selv vet at han lyver

Siden den gang har det vært stille fra Karlstad når det kommer til å uttale seg om bruddet med Riera. I helga brøt imidlertid Karlstad tausheten om bruddet i form av et innlegg delt på Instagram-story.

På spørsmål fra en av følgerne om hvorfor det ble slutt med «Ex on the Beach»-profilen, kom hun nemlig med et svært utdypende svar.

Innledningsvis forklarer Karlstad at det ble slutt fordi det ikke funket, og at hun heller ikke hadde de riktige følelsene for Riera. Noe hun påpeker var hennes egen feil. Hun mener også at mentaliteten og psyken hennes endret seg etter deltakelsen i «Paradise Hotel», og alt presset som fulgte med.

BRUDD: Forholdet mellom «Paradise Hotel»-profilene Sofie Karlstad (22) og Mario Riera (22) har kjølnet. Foto: Jonas Hammer
BRUDD: Forholdet mellom «Paradise Hotel»-profilene Sofie Karlstad (22) og Mario Riera (22) har kjølnet. Foto: Jonas Hammer Vis mer

Videre forklarer 22-åringen også at hun og Riera flyttet sammen som venner, og hevder at hun egentlig ikke var interessert i et forhold. Derimot innser Karlstad at hun «var svak», og falt for mange triks.

«Ser han lyver en god del om meg i etterkant, og nærmest vil få meg hatet av alle (tror ikke han selv vet at han lyver). Noe som gjør at jeg angrer veldig på at jeg har delt min tid med M. Jeg har gjort feil jeg også, men aldri med flid for å såre eller skade noen», påstår hun.

ORDNET OPP: I fjorårets «Paradise Hotel» kunne vi være vitne til et trekantdrama som utspilte seg mellom blant annet Mario Riera og Bettina Buchanan. Nå har derimot pipa fått en annen tone. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Reagerer

Avslutningsvis skriver Karlstad at hun befinner seg på et bra sted i livet hvor hun føler seg bra både psykisk og fysisk. Hun påpeker at hun ikke ønsker å «slenge dritt» om motparten.

Se og Hør har forelagt Karlstads Instagram-innlegg for Riera, som ikke kjenner seg igjen i ekskjærestens uttalelser.

- Jeg synes det er morsomt at hun skal få det til å se ut som at det var min feil. Det hun sier om jeg lyver, må være en slags forsvarsmekanisme. Jeg har alt det rene på min samvittighet, forteller han.

AKSJON: Mads Hansen har sett seg lei influencere som bryter corona-reglene - dette er saken. Video: Rød Løper Vis mer

Riera forteller at han opprinnelig ikke hadde lyst til å snakke om bruddet, som ifølge ham selv skyldes «en spesiell hendelse», men at nå ikke bryr seg lenger.

Se og Hør har framlagt Rieras respons for Karlstad. Hun har ikke besvart våre henvendelser, og opplyser at hun ikke ønsker å snakke om temaet i mediene.

LES OGSÅ: Sønnen lider av sjelden sykdom - coronasmittet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer