Sofie Karlstad:

Full isfront mellom «Paradise»-duoen

Den tidligere «Paradise Hotel»-profilen Sofie Karlstad langer ut mot ekskjæresten Mario Riera på Instagram. Slik svarer han.

SLUTT: «Paradise Hotel»-profilene Mario Riera og Sofie Karlstad har gått hver til sitt. Nå forteller Mario hvorfor det ble slutt. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november i fjor ble det kjent at Sofie Karlstad (22) og Mario Riera (22), som fant tonen under innspillingen av «Paradise Hotel», hadde besluttet å gå hver til sitt.

«Hei, alle dere der ute. Dette blir ikke noen lang forklaring, men jeg og Mario har valgt å skille lag. Vi er fortsatt gode venner, så det er ikke noe drama. Håper alle respekterer det», delte Karlstad på sin Instagram-story.

Til Se og Hør uttalte begge at de fortsatt var glad i hverandre, og at de kom til å forbli venner i tida framover.

Senere samme måned var imidlertid tonen en helt annen, i alle fall fra Rieras side.

- Det har kommet opp ting i etterkant som gjør at jeg ikke kommer til å ha kontakt med henne videre. Mer enn det vil jeg ikke kommentere, sa han i et intervju med Se og Hør og la til at stemningen mellom dem ikke var spesielt god.

Sofie Karlstad, på sin side, sa følgende etter Rieras uttalelse:

- Jeg mener et forhold og dets opp- og nedturer er mellom to personer, og nekter å tro at folk synes det er interessant å høre i detalj hvorfor det ikke funket. Om Mario vil promotere det i pressen, så er det hans valg. Har ingen kommentar til det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer