<strong>FYRER LØS:</strong> «Sko trodd det va Tangerudbakken eg hadde vært me på!!,» er blant kommentarene Karin Jonassen skriver på Facebook.  Foto: TV2/Montasje Seher.no
FYRER LØS: «Sko trodd det va Tangerudbakken eg hadde vært me på!!,» er blant kommentarene Karin Jonassen skriver på Facebook. Foto: TV2/Montasje Seher.no Vis mer

Full isfront mellom Farmen-deltagerne

- Dette var aldri ment for offentligheten, mener «Farmen»-deltageren.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne våren har tv-seere fått se at forholdet mellom flere av Farmen-deltagerne langt fra er av det gode slaget. Det foreløpige klimakset ble nådd da Bente Skancke (22) tok affære og kalte konkurrenten Karin Jonassen (24) for en «hjerneskadet tøs».

Innspillingen av TV 2-programmet er for lengst over, men fortsatt er det flere intriger som ikke er vist på TV. Det som i hvert fall er sikkert, er at krangelen pågår fortsatt - denne gangen på Facebook.

- Hun kaller meg tjukk
Det hele skal etter hva Seher.no får opplyst ha startet på profilen til Farmen-deltager Silje Trosten Johnsen, der en mannlig bekjent av Karin Jonassen skriver meget nedsettende til Silje. Mannen skriver blant annet at han «gleder seg til å se henne svømme tilbake til ishelvete».

Silje bestemmer seg derfor for å skrive på veggen til sin stefar, Leif Birger Mækinen. Der skriver hun at hun ler av kommentaren, og at det får magemusklene hennes til å trimmes.

- Karin har Leif-Birger til venn hun også, så jeg visste at hun kom til å se det jeg skrev. Deretter har det oppstått en stor debatt, der hun har valgt å svartmale samer og mennesker med downs-syndrom. Indirekte sier hun også at jeg er tjukk, sier Silje Trosten Johnsen til Seher.no.

Oppgitt
Johnsen er mildt sagt oppgitt over det som blir skrevet på det populære nettsamfunnet.

- Vi er tross alt voksne folk, men dette er faktisk akkurat den Karin jeg har følt hele veien. Det kommer ikke som noen overraskelse, hun jobber bevisst for å sverte navnet mitt i omgangskretsen sin, noe som også har ført til at mange skriver stygge ting til meg - også på min private Facebook-side, forteller 23-åringen, som nå har bestemt seg for å kutte henne helt ut av livet sitt.

- Jeg synes det er unødvendig å trekke inn folkegrupper som hun tydeligvis synes er mindre verdt. Nå har blant annet jeg slettet henne som venn på Facebook, erklærer Silje Trosten Johnsen.

«Sko trodd det va Tangerudbakken eg hadde vært me på!! Stolt av deg eg», er hva Karin skriver på mannens profil, som er åpen for alle som har lyst til å se den.

- En liten filleting
Litt lenger nede i kommentarfeltet er det altså samer, som Silje også er, som får gjennomgå fra «Farmen»-deltageren.

«Samene har det som heiltidsjobb å sitta å skriva løgn på nettet og suga te seg alt av info! Den som ler sist ler best =) Godt hu får trimma magemusklene sine (det trengs!!) og pølsa e visst det nest besta skjellsordet itte hjerneskada der oppe i nord! =)».

Til Seher.no bedyrer Karin Jonassen at hun ikke hadde til hensikt å såre noen gjennom kommentarene hun har etterlatt seg på Facebook.

- Jeg har aldri gått inn for å hetse eller diskriminere noen. Alt er bare «refleksjoner» av at jeg og Tone ble kalt hjerneskadet og tøs under oppholdet på gården. Men dette er en liten, intern samtale, som ikke var ment for offentligheten. Jeg ser på det som en liten filleting, som ikke var ment for et åpent fora.

- Beklager!
Det etter hvert kjente TV-ansiktet benytter likevel anledningen til å beklage dersom noen føler seg støtt av det hun sa.

- Er det det noen som føler seg krenket var ikke det min intensjon. Ordet same brukte jeg i hvert fall ikke som et skjellsord, men heller som en betegnelse. Men jeg beklager selvsagt dersom noen føler seg støtt, sier hun.

Jonassens «største fiende» i Farmen, Bente Skancke, bruker derimot sterke ord i forhold til det som har utviklet seg til å bli en heftig Facebook-krangel.

- En slik type hets blir bare teit. Jeg velger å ignorere henne, jeg føler meg for god for dette. Jeg kan rett og slett ikke forstå det, jeg kunne aldri gjort det selv. Hun har panikk, og vil fremme sin sak, sier Skancke, som mener Stavanger-jenta nå har gått langt over streken.

- Hun harsellerer med samer, Tangerudbakken og utseendet til Silje. Det er helt håpløst, raser hun.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Farmen»-deltagerne ville lure TV 2
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer