«Camp Kulinaris»:

Full isfront: - Ikke mobbing

Realitydeltaker Richard Liedholm mener meddeltaker Maria Moen framstiller han som en mobber.

HARDT UT: Realitydeltaker Richard Liedholm går hardt ut mot meddeltaker Maria Moen på Instagram-story. Foto: TV3
HARDT UT: Realitydeltaker Richard Liedholm går hardt ut mot meddeltaker Maria Moen på Instagram-story. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nye sesongen av «Camp Kulinaris» ruller over tv-skjermen i disse dager. Det har ikke foregått uten dramatikk og dårlig stemning blant deltakerne.

«Camp Kulinaris»- deltaker Maria Moen (27) har den siste uken siktet til at noe av det som utspant seg i programmet kan oppfattes som mobbing.

På Instagram har Moen blant annet snakket om at det er dumt å holde følelsene sine inni seg, og at dette er bakgrunnen for at hun har reagert sterkt på krangler og uenigheter under deltakelsen.

Det var VG som først omtalte saken.

Overfor Se og Hør beskriver Moen mobbing som blant annet systematisk uthenging, baksnakking, utestengelse og å rotte seg sammen mot et individ.

- Gjerne gjemt bak en maktposisjon som gjør offeret ute av stand til å forsvare seg. En mobber er dessuten en som får positiv stimulans ved å undertrykke og dominere andre, sier hun, men ønsker ikke å gå nærmere inn på hva hun oppfattet som mobbing under deltakelsen.

- Pinlig

Nå slår imidlertid meddeltaker Richard Liedholm (34) hardt tilbake mot Moen på Instagram, hvor han hevder at hun ikke ble utsatt for mobbing.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer