Katie Price:

Full gravid-forvirring

Katie Price skal være skråsikker på at hun er gravid, men har så langt ikke tatt noen graviditetstest.

SEKSBARNSMOR?: Katie Price skal etter alt å dømme vente sitt sjette barn. Foto: Ken Mckay / Shutterstock / NTB
SEKSBARNSMOR?: Katie Price skal etter alt å dømme vente sitt sjette barn. Foto: Ken Mckay / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det siste året har den britiske skandalestjernen Katie Price (42) fått mye oppmerksomhet for sin brutte forlovelse, for så å avsløre en ny flamme bare kort tid senere.

Rett før jul i fjor ble det slutt med kjæresten Kris Boyson, som var hennes femte forlovede i rekken, og i juli ble det kjent at hun hadde funnet lykke på ny, med elleve år yngre Carl Woods.

Og nå ser det ut til at paret er klare for å ta forholdet videre, etter drøye to måneder sammen.

Cravings

Ifølge The Mirror er nemlig Price skråsikker på at hun er gravid - det til tross for at hun så langt ikke har tatt en graviditetstest.

- Katie har vært åpen om at hun ønsker seg flere barn, og det ser ut til at hun får det som det vil, forteller en kilde nær stjernen til den britiske avisen.

- Hun og Carl har ikke vært sammen så lenge, men hun er overbevist om at han er hennes for alltid, sier kilden videre.

Katie Price har fem barn fra tidligere, og nå kan det altså se ut til at hun kan kjenne på kroppen når hun er gravid. Ifølge The Mirror har hun nemlig fått ustyrlige cravinger, som for mange er et tegn på at de venter barn. For 42-åringen er det lysten på is som stadig blir sterkere.

- De har allerede snakket om å få barn, og hun har kjøpt en eggløsningstest for å følge med på syklusen sin, sier kilden videre.

Price har så langt ikke kommentert graviditetsryktene utover kilden, som hevder å stå henne nær, har uttalt.

Ville leve i sølibat

Hvis det nå viser seg å være hold i dette, og at Price og kjæresten faktisk venter barn, kan det trolig komme overraskende på noen. I fjor ble det nemlig kjent at 42-åringen ønsket å leve i sølibat i 2020.

2019 var et svært turbulent år for Katie Price. Ikke nok med at hun i fjor høst ble erklært konkurs, hun mistet også lappen. Rett før jul ble det også slutt- atter en gang- med hennes femte forlovede, Kris Boyson.

I likhet med så mange andre, benyttet Price, ifølge The Sun, anledningen til å gjøre noen endringer da 2020 ble ringt inn.

Vis mer

Blant Prices nyttårsforsetter skal man blant annet finne en plan om kostholdsendringer. Hun planla også å kutte ned på alkoholinntaket, ifølge avisen.

Mest oppmerksomhet fikk hun likevel for det siste punktet på listen, nemlig at hun planla å leve i sølibat dette året. Hun skal også ha gitt seg selv et forbud mot å date nye menn, fortalte kilder til avisen.

- Hun har snakket om at 2019 har vært en katastrofe hva gjelder menn, og at hun har forsøkt de fleste nyttårsforsetter før, sa kilden, og fortsatte:

- Det er ikke første gang hun har besluttet å kutte ned på alkohol, gå på diett og å spise sunnere, så nå mente hun at hun skulle sverge til sølibat for å se hvordan det går.

Men nå ser det altså ut til at Price har brutt sitt eget nyttårsløfte, med både samleie og ny kjæreste.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

LES OGSÅ: Har fått et «nytt» liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer