Full gass til Genève

Rutetilbudet til Genève styrkes kraftig fra november, i tid til alpinsesongen.

UT PÅ SKI: Norwegian gjør det enklere og billigere å komme til Alpene ved å øke antall flygninger til Genève fra og med 5. november.
UT PÅ SKI: Norwegian gjør det enklere og billigere å komme til Alpene ved å øke antall flygninger til Genève fra og med 5. november. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norwegian melder om at selskapet fra og med 5. november vil tilby et kraftig forbedret helårstilbud på ruten Oslo-Genève. Det betyr at alpelystne nordmenn får enklere og forhåpentligvis rimeligere tilgang til noen av Europas beste skisteder.


- Vi ser et betydelig potensial for direkteruten mellom Oslo og Genève, og legger opp til en tidtabell som er tilpasset forretningsreisende, pendlere og skiturister, sier Daniel Skjeldam, sjef for rutetilbud og inntektsstyring i Norwegian.


Til nå har lavprisselskapet kun tilbudt denne ruten som vinterrute med to ukentlige avganger. Fra 5. november økes antall avganger til tre, og fra 9. desember til fire avganger i uken - tirsdager, torsdager, lørdager og søndager. Som vanlig er med Norwegian, koster de billigste billettene 342 kroner inkludert skatter og avgifter (én vei).

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer