Full fres for alle barn

Nå har Tusenfryd, Dyreparken og Kongeparken åpnet for sommeren. Vi har sjekket ut nyhetene i alle de fem store familieparkene.

JIPPI: Det er deilig å slå i hjel en sommerdag i et sprudlende basseng.
JIPPI: Det er deilig å slå i hjel en sommerdag i et sprudlende basseng. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bakoversveis!


Jeg har akkurat kommet ut etter prøvekjøringen av "SpeedMonster". Det er nesten så jeg angrer litt på all geleen jeg puttet i håret, for turen i Tusenfryds nye "versting" har jammen satt sine spor...


Dette er nok det nærmeste denne journalisten kommer guttedrømmen om jagerfly. Så er du over 140 cm høy, bør du glede deg til det blir din tur til å spenne deg fast. Og er du for lav, bør du hive innpå med spinat. For dette var bare RÅTT!!


Men det er ikke bare Tusenfryd som har lagt seg i selen i år - det har samtlige parker gjort. Foran sesongen er til sammen nesten 100 millioner kroner investert i nye attraksjoner for at både 3-åringer og 30-åringer skal få enda større sug i magen, bli enda våtere og fylles av enda mer skrekkblandet fryd.


Hold deg fast, og bli med på vår guidede tur rundt i parkene hvor alle har lov til å være barn for en dag...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer