Selena Gomez:

Full forvirring rundt romansen

- Leter fremdeles etter ham der ute.

SLUTT?: Bilder av Selena Gomez og Andrew Taggart hånd i hånd satte nylig fart på romanseryktene. Foto: Bakgrid USA / NTB
SLUTT?: Bilder av Selena Gomez og Andrew Taggart hånd i hånd satte nylig fart på romanseryktene. Foto: Bakgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

I januar begynte ryktene å svirre om at Selena Gomez (30) hadde funnet lykken med Andrew «Drew» Taggart (33) fra «The Chainsmokers».

- De prøver ikke å skjule romansen ved å snike seg rundt på private klubber. Selena klarer knapt å holde fingrene borte fra ham. De har det veldig gøy sammen, fortalte en venn nær paret til Us Weekly.

Kort tid senere ble duoen også avbildet sammen hånd i hånd etter å ha spist middag sammen på «Torrisi Bar & Restaurant» i Soho i New York.

Fansen til «Lose You to Love Me»-sangeren har heller ikke vært i tvil om at det er noe på gang mellom henne og «The Chainsmokers»-stjernen, og har ikke holdt tilbake i kommentarfeltet på Taggerts Instagram-profil.

Under et innlegg delt i slutten av februar sto det blant annet kommentarer som:

«Jeg kikket gjennom alle bildene for å se om det var noen av Selena» og «Vær så snill å ta vare på jenta vår. Hun fortjener det beste».

«Eksisterer ikke»

Nå kan det derimot virke som om romansen var av det korte slaget. I en ny TikTok-video fra Gomez mimer hun nemlig til en tekst som lyder som følger:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.