Selena Gomez:

Full forvirring rundt romansen

- Leter fremdeles etter ham der ute.

SLUTT?: Bilder av Selena Gomez og Andrew Taggart hånd i hånd satte nylig fart på romanseryktene. Foto: Bakgrid USA / NTB
SLUTT?: Bilder av Selena Gomez og Andrew Taggart hånd i hånd satte nylig fart på romanseryktene. Foto: Bakgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

I januar begynte ryktene å svirre om at Selena Gomez (30) hadde funnet lykken med Andrew «Drew» Taggart (33) fra «The Chainsmokers».

- De prøver ikke å skjule romansen ved å snike seg rundt på private klubber. Selena klarer knapt å holde fingrene borte fra ham. De har det veldig gøy sammen, fortalte en venn nær paret til Us Weekly.

Kort tid senere ble duoen også avbildet sammen hånd i hånd etter å ha spist middag sammen på «Torrisi Bar & Restaurant» i Soho i New York.

Fansen til «Lose You to Love Me»-sangeren har heller ikke vært i tvil om at det er noe på gang mellom henne og «The Chainsmokers»-stjernen, og har ikke holdt tilbake i kommentarfeltet på Taggerts Instagram-profil.

Det er slutt mellom Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen. Video: Nora Skavhaug/Se og Hør, «Lindmo»/NRK, Instagram/@janneformoe Vis mer

Under et innlegg delt i slutten av februar sto det blant annet kommentarer som:

«Jeg kikket gjennom alle bildene for å se om det var noen av Selena» og «Vær så snill å ta vare på jenta vår. Hun fortjener det beste».

«Eksisterer ikke»

Nå kan det derimot virke som om romansen var av det korte slaget. I en ny TikTok-video fra Gomez mimer hun nemlig til en tekst som lyder som følger:

«Jeg hater når jenter sier: "åh Gud, han jeg er forelsket i vet ikke en gang at jeg eksisterer". Jenter, han jeg er forelsket i eksisterer ikke en gang».

@selenagomez

Still out here lookin for him lol

♬ original sound - laica chan

«Leter fremdeles etter ham der ute lol», har hun skrevet som tekst til videoen.

Full forvirring har nå oppstått blant fansen.

Torsdag har Taggert delt et innlegg hvor det står «I’m letting go» eller «Jeg gir slipp» på norsk. Dette tar flere som et tegn på at forholdet mellom ham og sangfuglen er over.

«Ikke gi slipp!!! Fortsett å prøve!!! Overtal henne», skriver en bruker.

«Selena???», spør flere.

Andre håper de fremdeles er et par.

«Gir du slipp på å jobbe hardt? Og lager mer plass for Selena?», undres det.

Gomez var som kjent i mange år i et svært offentlig av-og-på forhold med Justin Bieber (28). Våren 2018 gjorde de det slutt for aller siste gang.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og forteller om kjærlighet, brudd og drømmetypen. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Hun har også vært sammen med artistkollega «The Weeknd», hvis egentlige navn er Abel Tesfaye (32).

Andrew Taggart var sist kjæreste med modellen Eve Jobs (24), yngste datter av den avdøde Apple-gründeren, Steve Jobs.

LES OGSÅ: - Jeg er veldig lykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer