Khloé Kardashian:

Full forvirring rundt Khloé

Fansen klør seg i hodet når det gjelder Khloé Kardashians nye situasjon.

PÅ FLYTTEFOT?: Den siste tiden har nye detaljer rundt Khloé Kardashian gjort at fansen lurer på om stjernen også er på flyttefot. Foto: Splash News / NTB
PÅ FLYTTEFOT?: Den siste tiden har nye detaljer rundt Khloé Kardashian gjort at fansen lurer på om stjernen også er på flyttefot. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Som om det ikke har vært nok frem og tilbake med Khloé Kardashian (36) de siste årene, forvirrer hun fansen nok en gang. Den siste tiden har det blitt heftig spekulert, og så å si bekreftet av stjernen selv, at hun har funnet tilbake til eksen Tristan Thompson (29).

Realitystjernen har den siste tiden lagt ut flere bilder av ham, også av deres felles datter True (2).

Selv om vi ikke har fått en konkret uttalelse på hva ståa er, skal de være lykkeligere enn på lenge, og fansen uroer seg derfor nå for hva som vil skje med Khloé.

Etter ni år som basketballspiller for Cleveland Cavaliers har nemlig Tristan signert for Boston Celtics, noe som altså betyr at han er på flyttefot. Det store spørsmålet er imidlertid om Khloé, som er bosatt like utenfor Los Angeles som resten av Kardashian-familien, vil følge etter ham.

Ifølge Daily Mail var 36-åringens storesøster, Kim Kardashian West, raskt ute og gratulerte Tristan med den nye kontrakten, og skrev «Boston, her kommer vi!».

Hva hun mener med sistnevnte setning er det ikke akkurat lett å bli klok på, ei heller hvem hun mener når hun skriver «vi».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer