Khloé Kardashian:

Full forvirring rundt Khloé

Fansen klør seg i hodet når det gjelder Khloé Kardashians nye situasjon.

PÅ FLYTTEFOT?: Den siste tiden har nye detaljer rundt Khloé Kardashian gjort at fansen lurer på om stjernen også er på flyttefot. Foto: Splash News / NTB
PÅ FLYTTEFOT?: Den siste tiden har nye detaljer rundt Khloé Kardashian gjort at fansen lurer på om stjernen også er på flyttefot. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Som om det ikke har vært nok frem og tilbake med Khloé Kardashian (36) de siste årene, forvirrer hun fansen nok en gang. Den siste tiden har det blitt heftig spekulert, og så å si bekreftet av stjernen selv, at hun har funnet tilbake til eksen Tristan Thompson (29).

Realitystjernen har den siste tiden lagt ut flere bilder av ham, også av deres felles datter True (2).

Selv om vi ikke har fått en konkret uttalelse på hva ståa er, skal de være lykkeligere enn på lenge, og fansen uroer seg derfor nå for hva som vil skje med Khloé.

Etter ni år som basketballspiller for Cleveland Cavaliers har nemlig Tristan signert for Boston Celtics, noe som altså betyr at han er på flyttefot. Det store spørsmålet er imidlertid om Khloé, som er bosatt like utenfor Los Angeles som resten av Kardashian-familien, vil følge etter ham.

Ifølge Daily Mail var 36-åringens storesøster, Kim Kardashian West, raskt ute og gratulerte Tristan med den nye kontrakten, og skrev «Boston, her kommer vi!».

DEN GANG DA: Khloé og Tristan i 2018. Den siste tiden har de tilsynelatende jobbet hardt for å finne tilbake til hverandre som mer enn venner. Foto: Splash News / NTB
DEN GANG DA: Khloé og Tristan i 2018. Den siste tiden har de tilsynelatende jobbet hardt for å finne tilbake til hverandre som mer enn venner. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Hva hun mener med sistnevnte setning er det ikke akkurat lett å bli klok på, ei heller hvem hun mener når hun skriver «vi».

Khloé har selv til gode å uttale seg om Tristans flytting. Hun har heller ikke svart på fansens gratulasjoner.

Tatt på fersken

Det var i midten av februar i fjor at 36-åringen fikk livet snudd på hodet. Da ble som kjent hennes daværende kjæreste, Tristan Thompson, sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods, som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner.

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

De to eksene, som sammen er foreldre til lille True, har den siste tiden likevel klart å opprettholde en fin tone for å samarbeide om datterens oppdragelse.

«KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS»: Søndag 23. juni var det duket for sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians», hvor vi endelig fikk svar på hvordan utroskapsskandalen mellom Tristan Thompson og Khloé Kardashian utspilte seg. Vis mer

Og i et klipp fra «Keeping Up With the Kardashians» nylig, lettet Khloé på sløret om hvordan forholdet til Tristan er.

- Vi er på et veldig bra sted. Han har vært utrolig hjelpsom, og da jeg satt isolert på grunn av corona hjalp han til med utrolig mye som jeg har ansvar for, fortalte hun til bestevenninnen Malika Haqq i en telefonsamtale.

Videre delte realitystjernen at hun også merker at Tristans energi er annerledes. Men når han har berørt henne eller kommet for tett på henne, skal 36-åringen ha gitt beskjed om at han er litt for nærgående.

- Da sier han: «Jeg vil bare at du skal vite at hvis du noen gang tenker det samme som meg, så er jeg her for deg», forklarte Khloé i videoklippet.

- Veldig lykkelige

I slutten av oktober skal det ha blitt bekreftet at Khloé og Tristan har klart å legge den vanskelige tiden bak seg og gitt forholdet en ny sjanse.

Cosmopolitan skrev nemlig nylig at paret har bekreftet at de er sammen igjen. Det skal de ha gjort i bursdagen til Kim Kardashian, som fylte 40 år forrige måned. Magasinet skrev at bilder som ble lekket fra festen viste eksparet som kysset hverandre. Han kysset henne på kinnet, mens de poserte foran et kamera.

Kysset vekket raskt oppsikt, og ble omtalt i flere medier. De to skal ha vært sammen igjen i en stund, men dette er første gang de valgte å være såpass åpne om det.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Overfor E! News har en kilde uttalt at ting tilsynelatende går på skinner for dem nå.

- De er sammen og er veldig lykkelige. Hun er veldig glad for at han er der, og ting har gått skikkelig bra for dem. Tristan har gjort alt i sin makt for å være med henne. Han har sagt unnskyld igjen og igjen og sverger på at han er forandret, sa kilden, og fortsatte:

- Tristan har dedikert seg til å gjøre det annerledes denne gangen. Khloé håper de kan ha en fremtid sammen, og ser forandringen på ham.

LES OGSÅ: Nye bilder: - Scott koser seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer