Kylie Jenner og Travis Scott:

Full forvirring rundt forholdet

- Kylie har tillitsproblemer.

EKSKJÆRESTER: Forholdet mellom Travis Scott og Kylie Jenner tok slutt i oktober i fjor, og siden den gang har det stadig vekk versert rykter om at eksparet har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Forholdet mellom Travis Scott og Kylie Jenner tok slutt i oktober i fjor, og siden den gang har det stadig vekk versert rykter om at eksparet har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober i fjor ble det kjent at forholdet mellom «Keeping Up With The Kardashians»-profilen Kylie Jenner (22) og rapperen Travis Scott (27) hadde tatt slutt. Da hadde det i lang tid versert rykter om at det gikk mot slutten for det profilerte paret.

Siden den gang har paret angivelig beholdt sin nære relasjon, og flere ganger etter bruddet har de dukket opp sammen på ulike tilstelninger - noe som ikke akkurat har lagt en demper på ryktene om at duoen har funnet tilbake til hverandre igjen.

Nylig fikk eksparet nok en gang spalteplass i den internasjonale sladrepressen, etter at Jenner delte en rekke bilder av seg selv og Scott på Instagram. Nå har det gått over fem måneder siden bruddet, men fortsatt er det mange som vil ha det til at gamle følelser har blusset opp igjen mellom det tidligere paret

Det hersker nemlig full forvirring om hvorvidt Scott og Jenner er sammen igjen. Ifølge TMZs kilder har paret funnet tilbake til hverandre, og angivelig har de vært et par i flere uker allerede.

Full forvirring

Ifølge kjendisnettstedets kilde, som er nært knyttet til duoen, er Jenner og Scott sammen igjen romantisk, men de skal ikke være klare til å definere forholdet enda - til tross for at de angivelig ofte tilbringer tid sammen og overnatter hos hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer