Kylie Jenner og Travis Scott:

Full forvirring rundt forholdet

- Kylie har tillitsproblemer.

EKSKJÆRESTER: Forholdet mellom Travis Scott og Kylie Jenner tok slutt i oktober i fjor, og siden den gang har det stadig vekk versert rykter om at eksparet har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Forholdet mellom Travis Scott og Kylie Jenner tok slutt i oktober i fjor, og siden den gang har det stadig vekk versert rykter om at eksparet har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober i fjor ble det kjent at forholdet mellom «Keeping Up With The Kardashians»-profilen Kylie Jenner (22) og rapperen Travis Scott (27) hadde tatt slutt. Da hadde det i lang tid versert rykter om at det gikk mot slutten for det profilerte paret.

Siden den gang har paret angivelig beholdt sin nære relasjon, og flere ganger etter bruddet har de dukket opp sammen på ulike tilstelninger - noe som ikke akkurat har lagt en demper på ryktene om at duoen har funnet tilbake til hverandre igjen.

Nylig fikk eksparet nok en gang spalteplass i den internasjonale sladrepressen, etter at Jenner delte en rekke bilder av seg selv og Scott på Instagram. Nå har det gått over fem måneder siden bruddet, men fortsatt er det mange som vil ha det til at gamle følelser har blusset opp igjen mellom det tidligere paret

Det hersker nemlig full forvirring om hvorvidt Scott og Jenner er sammen igjen. Ifølge TMZs kilder har paret funnet tilbake til hverandre, og angivelig har de vært et par i flere uker allerede.

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på årets MET-gala, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant har også leger kritisert antrekket hennes. I denne ukens episode av «Keeping up with the Kardashians», får vi se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Full forvirring

Ifølge kjendisnettstedets kilde, som er nært knyttet til duoen, er Jenner og Scott sammen igjen romantisk, men de skal ikke være klare til å definere forholdet enda - til tross for at de angivelig ofte tilbringer tid sammen og overnatter hos hverandre.

Paret skal angivelig heller ikke date andre for tiden, og ifølge kilden skal de begge ha hatt godt av å ha en pause i forholdet.

En annen kilde sier imidlertid til det samme nettstedet at duoen ikke er sammen igjen, men at de snarere bare samarbeider som foreldre og støtter hverandre som venner.

Også ifølge Entertainment Tonight skal de gamle flammene ha funnet tilbake til hverandre på ny. Ifølge nettstedets kilder skal de ha vært sammen i en måned allerede. In Touch skriver også at paret er sammen igjen.

- De er sammen igjen. Kylie har tillitsproblemer, men de elsker hverandre og jobber seg gjennom det, sier kilden til In Touch, og legger til at de ønsker å være en vanlig familie.

Bilder vekket oppsikt

Det hersker altså full forvirring rundt forholdet mellom den 22 år gamle sminkemogulen og Travis Scott. Til tross for de motstridende meldingene, har særlig førstnevnte den siste tiden selv bidratt til å sette fart på romanseryktene.

Det var nemlig mange som sperret opp øynene da realitystjernen tidligere i mars delte en serie bilder av seg selv og eksen i sosiale medier.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

22-åringen delte tre bilder av seg selv og Scott. Ifølge Us Magazine er bildene fra en basketballkamp i 2017. «It's a mood» la realitystjernen til som tekst til bildene - så det er i hvert fall lite som tyder på at eksparet har en dårlig tone etter bruddet.

Eksparet begynte først å date hverandre våren 2017, kort tid etter at forholdet mellom Jenner og rapartisten Tyga (30) hadde blitt slutt. I starten av februar 2018 fikk Scott og Jenner datteren Stormi Webster (2) sammen.

Da paret kunngjorde bruddet i oktober i fjor, la Jenner vekt på at fokuset lå på datteren Stormi.

- Travis og jeg er gode venner. Vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi! Vennskapet vårt og datteren vår er det viktigste, var blant det Jenner skrev.

Brøt tausheten

I begynnelsen av januar brøt Scott tausheten om bruddet, og uttalte at «han alltid kommer til å elske moren til datteren min». Det var i et intervju med XXL magazine 27-åringen kommenterte bruddet med Jenner. I intervjuet fortalte rapperen at han fortsatt elsket realitystjernen.

Han innrømmet likevel at det hadde vært vanskelig å være i et offentlig forhold.

- Den vanskelige delen med forhold er å prøve å være i et uten at millioner av stemmer utenfor blander seg inn, fortalte Travis til magasinet, og la til at han ikke lot seg påvirke mentalt av det.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Til tross for at han var lei av at utenforstående prøvde å blande seg inn mens de var sammen, innrømmet Scott at livet alltid kommer med vanskeligheter, og at det handler om hvordan man takler disse.

Under intervjuet gikk rapperen også inn på forholdet til datteren Stormi, og fortalte blant annet at det å bli pappa har vært bedre enn han trodde det skulle bli.

- Stormi er et av de beste menneskene jeg vet om. Hun er min bestevenn. Hun gjør livet litt enklere. Hun bare inspirerer meg hver dag med måten hun tenker på, sa han og la til at han og moren hennes kom på navnet Stormi sammen.

LES OGSÅ: - Brukte to år på å bearbeide bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer