Cody Simpson og Miley Cyrus:

Full forvirring rundt forholdet

Stjerneduoen har ikke delt bilder av hverandre på ukevis.

VIRVELVINDROMANSE: Miley Cyrus og Cody Simpson har delt en rekke bilder sammen den siste tiden. Nå råder det full forvirring om hvorvidt de er et par eller ikke. Foto; Instagram / Cody Simpson
VIRVELVINDROMANSE: Miley Cyrus og Cody Simpson har delt en rekke bilder sammen den siste tiden. Nå råder det full forvirring om hvorvidt de er et par eller ikke. Foto; Instagram / Cody Simpson Vis mer
Publisert

Man kan ikke si at den tidligere barnestjernen og artisten Miley Cyrus (26) ikke akkurat har ligget på latsiden etter bruddet med ektemannen Liam Hemsworth (29) i august i år. Skilsmissenyheten slo ned som en bombe og ble bredt omtalt i den internasjonale sladrepressen.

Kort tid etter bruddet ble det også kjent at 26-åringen hadde funnet tonen med ingen ringere enn skuespillerstjernen Kaitlynn Carter (31), kjent fra realityserien «The Hills». Hun hadde også nylig gått ut fra sitt forhold med Brody Jenner (36), som kanskje er mest kjent for å være broren til de berømte Kardashian-søstrene.

Cyrus og Carter ble observert i het omfavnelse på ferie i Italia i sommer, og figurerte også på en rekke bilder sammen - men den angivelige romansen viste seg imidlertid å være kortvarig - og tok slutt kort tid etter.

ALENE?: Cyrus ble skilt fra ektemannen Liam Hemsworth i august, og siden den gang har hun hatt flere flammer. Nå kan det se ut til at hun er singel en gang for alle. Foto: NTB Scanpix
ALENE?: Cyrus ble skilt fra ektemannen Liam Hemsworth i august, og siden den gang har hun hatt flere flammer. Nå kan det se ut til at hun er singel en gang for alle. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I oktober skapte imidlertid Cyrus nye overskrifter - denne gang etter at hun hadde blitt observert kyssende med sin gode venn, den australske artisten Cody Simpson (22). Duoen poserte sammen på en rekke bilder i sosiale medier - noe som raskt satte fart på romanseryktene.

- Vil være alene

Nå har det imidlertid vært stille fra Simpson og Cyrus den siste tiden, og de har heller ikke delt bilder av hverandre i sosiale medier på over to uker, ifølge Radar Online. Nettstedet skal også ha det til at det nå har blitt slutt på den angivelige flørten mellom de to artistene.

Ifølge kjendisnettstedets kilder skal duoen ha tatt et steg tilbake fra virvelvind-romansen, angivelig fordi Cyrus skal ha ønsket å ha litt tid for seg selv og fokusere på seg selv.

- De har tatt en pause, men ønsker å fortsette å være venner. Hun sa at hun trengte litt tid for seg selv, sier en kilde tett på paret til RadarOnline.

Cyrus delte en periode flittig bilder av Simpson på sin Instagram-konto, men nå har det vært stille helt siden 3. november. Simpson delte på sin side et bilde av Cyrus på Instagram 8. november.

Kjendisnettstedet E News sine kilder skal imidlertid ha det til at duoen fortsatt er sammen - så det hersker full forvirring rundt forholdet mellom Cyrus og Simpson.

E News skriver at det ikke skal være hold i påstandene om at forholdet har tatt slutt, og ifølge kildene deres skal de fortsatt tilbringe mye tid sammen. De skal blant annet ha vært sammen i Cyrus' hjemstat Tenneesee i USA i forrige uke.

- De har det fint og dater fortsatt. Miley har hvilt etter mandeloperasjonen, men har fortsatt å ha kontakt med Cody, og har møtt han nylig, sier kilden til nettstedet, og fortsetter:

- Miley har alltid gjort det klart for Cody at hun liker å ha frihet, og han har alltid forstått dynamikken i forholdet.

Også en annen kilde bekrefter overfor E News at Cyrus og Simpson fortsatt er et par.

- De er veldig lykkelige sammen, sier kilden.

STJERNESHOW: Superstjernene sparte ikke på noe da de gikk på scenen under showet i Los Angeles. Video: AFP/Splash Vis mer

Hete rykter

Det var i starten av oktober romanseryktene rundt Simpson og Cyrus begynte å svirre for første gang. Det skjedde etter at de hadde blitt sett sammen på det mange mente var en date i Los Angeles - i tillegg til at de begynte å dele en rekke hete bilder sammen på Instagram.

I månedene som fulgte ble det skrevet side opp og side ned om den angivelige romansen.

Den angivelige flørten kom kanskje ikke som en overraskelse på alle. Cyrus og Simpson har nemlig vært gode venner i flere år, og i et GQ-intervju fra 2015 ga 22-åringen nettopp Miley æren for å holde ham jordnær.

Cody Simpson har for øvrig tidligere vært kjæreste med supermodellen Gigi Hadid (24), som også har vært sammen med «One Direction»-sangeren Zayn Malik.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Det var i august i år det ble kjent at Miley Cyrus og ektemannen Liam Hemsworth hadde gått hver til sitt. Nyheten kom i form av en uttalelse fra Cyrus' representant.

– Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem.

LES OGSÅ: Oppdaget av ektemannen på «Ungkaren»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer