Bianca Ingrosso:

Full forvirring rundt forholdet. Kliner til i sosiale medier

Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen setter fart på ryktene om at de har funnet tilbake til hverandre - igjen.

KLINER TIL: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen kliner til i ny video. Flere mener det er bekreftelse på at de har blitt sammen igjen. Foto: NTB Scanpix
KLINER TIL: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen kliner til i ny video. Flere mener det er bekreftelse på at de har blitt sammen igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det siste året har det vært full forvirring rundt forholdet mellom Bianca Ingrosso (24) og Phillipe Cohen (25). Duoen har funnet tilbake til hverandre etter brudd flere ganger, og da Se og Hør møtte Bianca i sommer, var hun rimelig hemmelighetsfull rundt ryktene om henne og eksen.

Men nå ser det altså ut til at de nok en gang har funnet tilbake til hverandre.

I en rykende fersk video på den svenske influenserens Youtube-kanal kan hun nemlig fortelle at hun i år feirer jul med Phillipe og hans familie i Göteborg.

- Jeg feirer jul med Phillipe og hans familie år, noe som kjennes koselig og det er så god mat her. Jeg kommer virkelig bra overens med familien hans, så det føles veldig herlig å være her i år, sier hun innledningsvis i videoen.

Video: Thea Hope / Reporter: Henriette Eilertsen. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Vis mer

Videre er de to svært kjærlige overfor hverandre i videoen, og Phillipe forteller også at han synes det er fantastisk å være tilbake på 24-åringens Youtube-kanal.

Opp og ned

Og som om ikke det var bekreftelse nok for fansen, så kliner de også til sammen i videoen.

- Så pen du er, sier Bianca før hun legger en arm rundt ham.

Phillipe svarer raskt med samme kompliment til henne.

I kommentarfeltet går flere nå så langt og skriver at de er skråsikre på at duoen er blitt et par igjen. Bianca har på sin side ikke ordrett uttalt seg om de er kjærester igjen, men ifølge svenske Hänt er dette duoens første offentlige kjærlighetstegn på flere måneder.

- Et forhold går opp og ned, og noen ganger er det bra og noen ganger er det mindre bra, sa Bianca til Se og Hør i Stockholm i august.

- Akkurat nå er det noe jeg ikke vil prate om, for jeg har snakket så mye om vårt forhold hele tiden. Vi prøver bare å finne ut av ting nå, fortsatte hun.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Sexvideoer

Den 24 år gamle svensken har for vane å dele detaljer om eget privatliv i sosiale medier, og i familiens realityserie «Wahlgrens Värld». Frem til tidligere i år snakket hun også åpent om så å si alt i podkasten, «Alice och Bianca - har du sagt A får säga B», som nå er lagt ned.

I en av episodene avslørte Bianca til og med at hun og Phillipe har spilt inn sexvideoer sammen gjennom en lang periode.

I podkasten avslørte hun nemlig at de har filmet at de har samleie, men fastslo at filmene kun er ment til privat bruk. Den noe oppsiktsvekkende sysselen skal ha oppstått etter at hun og Phillipe i mange år hadde et langdistanseforhold med hverandre.

- Jeg har ikke noe problem med å fortelle dette. Jeg og Phillipe har filmet en del ganger. Ikke slik at vi har stilt oss opp og hatt sex foran kamera, men som at han har filmet eller at vi bare har spilt inn lyden, eller at jeg har holdt kameraet, fortalte hun åpent i podkasten.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Fordi de i perioder har bodd langt fra hverandre, måtte de ty til alternative løsninger for å holde piffen i forholdet oppe mens de var fra hverandre.

- Dere må tenke på at vi hadde et distanseforhold i tre år. Så mye som jeg filmet meg selv og sendte til ham. Jeg har filmet både meg selv og oss, sa hun i podkasten.

LES OGSÅ: - Khloé gjenforent med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer