Kylie Jenner:

Full forvirring rundt forholdet. Dette sier Kim

Kylie Jenner og Travis Scott skal ha tilbrakt mye tid sammen etter bruddet.

FORVIRRING: Kylie Jenner og Travis Scott bekreftet i oktober at de hadde gått hver til sitt. Siden den gang har det vært mye forvirring om de har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
FORVIRRING: Kylie Jenner og Travis Scott bekreftet i oktober at de hadde gått hver til sitt. Siden den gang har det vært mye forvirring om de har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er over to måneder siden «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (22) bekreftet at hun og Travis Scott (28) hadde tatt en pause i forholdet.

Duoen ble riktignok observert sammen en rekke ganger etter bruddet, og tidligere denne måneden spekulerte fansen heftig på om de to har funnet tilbake til hverandre. Kilder nær dem hevdet på sin side at de jobbet med forholdet sitt og at de tilbringer tid sammen som foreldre.

Med andre ord kan det se ut til å være mye frem og tilbake, men da Kim Kardashian West (38) gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres (61) denne uken, gjorde hun det hele litt mer forståelig for fansen.

Programlederen spurte nemlig Kylies storesøster om hva som er status, hvorpå Kim svarte:

- Jeg vet helt ærlig ikke. Men jeg tror at de er svært gode venner og jobber godt sammen som foreldre.

Ifølge E! News skal Kylie og Travis senest ha blitt gjenforent i forbindelse med Sean Diddy Combs 50 årsfeiring i helgen. Under feiringen skal Kylie ha hatt en stor diamantring, og det kom derfor ikke som noe sjokk at Ellen DeGeneres ønsket å vite hva som egentlig er betydningen av ringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer