Kylie Jenner:

Full forvirring rundt forholdet. Dette sier Kim

Kylie Jenner og Travis Scott skal ha tilbrakt mye tid sammen etter bruddet.

FORVIRRING: Kylie Jenner og Travis Scott bekreftet i oktober at de hadde gått hver til sitt. Siden den gang har det vært mye forvirring om de har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
FORVIRRING: Kylie Jenner og Travis Scott bekreftet i oktober at de hadde gått hver til sitt. Siden den gang har det vært mye forvirring om de har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er over to måneder siden «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (22) bekreftet at hun og Travis Scott (28) hadde tatt en pause i forholdet.

Duoen ble riktignok observert sammen en rekke ganger etter bruddet, og tidligere denne måneden spekulerte fansen heftig på om de to har funnet tilbake til hverandre. Kilder nær dem hevdet på sin side at de jobbet med forholdet sitt og at de tilbringer tid sammen som foreldre.

Med andre ord kan det se ut til å være mye frem og tilbake, men da Kim Kardashian West (38) gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres (61) denne uken, gjorde hun det hele litt mer forståelig for fansen.

Programlederen spurte nemlig Kylies storesøster om hva som er status, hvorpå Kim svarte:

- Jeg vet helt ærlig ikke. Men jeg tror at de er svært gode venner og jobber godt sammen som foreldre.

Ifølge E! News skal Kylie og Travis senest ha blitt gjenforent i forbindelse med Sean Diddy Combs 50 årsfeiring i helgen. Under feiringen skal Kylie ha hatt en stor diamantring, og det kom derfor ikke som noe sjokk at Ellen DeGeneres ønsket å vite hva som egentlig er betydningen av ringen.

- Den store ringen er definitivt ikke en forlovelsesring, sier hun, og fortsetter:

- Og jeg tror hun har den på en annen finger og at hun kjøpte den selv. Men ja, jeg vet ikke om de er sammen eller ikke, men jeg tror ikke de er det.

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på årets MET-gala, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant har også leger kritisert antrekket hennes. I denne ukens episode av «Keeping up with the Kardashians», får vi se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Feiret høytid sammen

Siden paret gikk hver til sitt i begynnelsen av oktober har de som nevnt flere ganger blitt observert sammen. Så tidlig som to uker etter bruddet var Kylie og Travis sammen med datteren på en gresskaråker, ifølge Hollywoodlife.

ERTEKROK: Kendall lager humor på søsterens bekostning i sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians». Vis mer

Kort tid senere var også 22-åringen observert på Travis sin «Astroworld»-festival, ifølge People. Sminkemogulen la også ut et bilde på Instagram av seg og venninner fra kvelden.

Eksparets sammenkomster har fått fansen til å undre seg om de er romantisk gjenforent, og spekulasjonene har økt ytterligere etter at Travis ble observert på et kasino i Palm Springs sammen med Kylies mamma Kris Jenner (64), og hennes søstre Khloé Kardashian (35) og Kendall Jenner (24) under Thanksgiving.

Ifølge nettstedet skulle Kylie og Travis tilbringe mer tid sammen i løpet av høytiden, og 22-åringen skal også ha gått med på å reise til Houston med Stormi for å tilbringe tid med hans familie også.

- Ting mellom dem er så fredelig som to ekser kan få det. Faktisk ville ingen blitt sjokkert hvis Kylie bestemmer seg for å gi ham enda en sjanse, sa kilden.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Ser du hva som er rart med dette bildet?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer