HVOR BLIR DET?: Hollywood-pressen antar at George Clooney og Amal Alamuddin gifter seg på lørdag. Men blir det på Aman Grand Canal (venstre), eller kommer paret til å gifte seg på Hotel Cipriani (høyre)? Foto: All Over Press
HVOR BLIR DET?: Hollywood-pressen antar at George Clooney og Amal Alamuddin gifter seg på lørdag. Men blir det på Aman Grand Canal (venstre), eller kommer paret til å gifte seg på Hotel Cipriani (høyre)? Foto: All Over PressVis mer

Full forvirring rundt Clooney-bryllupet

Når superstjernen gifter seg, blir det på ett av disse to stedene.

SEOGHØR.NO: Det er snart tre uker siden superstjernen George Clooney (53) avslørte at han skulle gifte seg med forloveden, Amal Alamuddin (36), i Venezia «om et par uker».

Derfor er det forventet at lørdag blir den store dagen for et av årets mest stjernespekkede bryllup.

Men selv om Clooney bekreftet fra scenen at han skulle gifte seg i kanalbyen Venezia, har han ikke bekreftet hvor i den italienske byen det hele vil skje.

Det er imidlertid to hoteller som utmerker seg. Det ene er femstjernershotellet Cipriani, der Clooney selv har bodd hele åtte ganger under den berømte filmfestivalen i byen.

Det er antatt at Brad Pitt og Angelina Jolie allerede har reservert en suite på hotellet. Det skal også gjester som Cate Blanchett, Bono og Cindy Crawford ha gjort.

DISKRET: Om Clooney og Alamuddin ønsker et diskret bryllup, er Cipriani midt i blinken. Femstjernershotellet er fullbooket i helgen, og det er antatt at mange superstjerner har booket suiter her. Foto: All Over Press
DISKRET: Om Clooney og Alamuddin ønsker et diskret bryllup, er Cipriani midt i blinken. Femstjernershotellet er fullbooket i helgen, og det er antatt at mange superstjerner har booket suiter her. Foto: All Over Press Vis mer
NYOPPUSSET: Syvstjernershotellet Aman Canal Grande ble restaurert for ikke lenge siden. Den kommende seremonien kan finne sted her, tror eksperter. Foto: All Over Press
NYOPPUSSET: Syvstjernershotellet Aman Canal Grande ble restaurert for ikke lenge siden. Den kommende seremonien kan finne sted her, tror eksperter. Foto: All Over Press Vis mer
STENGER VANNVEIENE: Det ryktes om at hele Canal Grande vil stenges når Clooney skal gifte seg. Foto: All Over Press
STENGER VANNVEIENE: Det ryktes om at hele Canal Grande vil stenges når Clooney skal gifte seg. Foto: All Over Press Vis mer

Men mange mistenker at Clooney vil gjøre et forsøk på å lure paparazzifotografene, og isteden gjennomføre vielsen på syvstjernershotellet Aman Canal Grande.

«Hotellet har vært så offentlige med bryllupsdetaljer at selv Clooney-fanskaren er mistenksomme. Han har bodd der åtte ganger i løpet av de siste 15 årene, og har blitt så kjent med hotellfamilien at han gjerne ender opp bak bardisken mens han mikser drinker», skriver Daily Telegraph.Cipriani er fullbooket, og befinner seg på et av de mest private stedene i den italienske byen. Hotellet har også gått ut med informasjon om at de forventer at Clooney og Alamuddin kommer til å bo der under bryllupshelgen.

Men er det rett og slett for åpenbart til å være sant? Det er det mange som tror. Derfor er det mange som hadde satt pengene sine på at bryllupet heller kommer til å arrangeres på syvstjernershotellet Aman Canal Grande.

Men også Adman Canal Grande er fullbooket i helgen. Det vil også være veldig vanskelig for fotografer å komme til, skulle bryllupet arrangeres på luksushotellet. Skal man forsøke å ta seg inn på  hotellet, er den eneste veien båtveien.
Det kan bli vanskelig, om man ikke har en bryllupsinvitasjon. Ryktene skal ha det til at hele Canal Grande er sperret for trafikk i bryllupshelgen.

De lokale innbyggerne i Venezia vil uansett ikke bry seg om alt oppstyret rundt det kommende stjernebryllupet. De er nemlig vant til å se stjernene på nært hold.

- Vi passerer kjendiser i gatene her uten å se to ganger. Men om det kommende paret ønsker å bli lagt merke til, klarer de nok helt sikkert det! sier en Venezia-innbygger til den britiske avisen.

LES OGSÅ: Sjekk hvilke stjerner Clooney har invitert

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.