Kristin Cavallari og Jeff Dye:

Full forvirring rundt bruddet

Ble observert sammen etter bruddryktene.

FORVIRRING: Forrige uke begynte ryktene om at Kristin Cavallari og Jeff Dye hadde gtt fra hverandre. Nå har de imidlertid blitt obsevert sammen igjen. Foto: Felipe Ramales / SplashNews / NTB
FORVIRRING: Forrige uke begynte ryktene om at Kristin Cavallari og Jeff Dye hadde gtt fra hverandre. Nå har de imidlertid blitt obsevert sammen igjen. Foto: Felipe Ramales / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Man kan trygt si at «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (34) har vært gjennom et turbulent år. I fjor ble det nemlig kjent at hun og Jay Cutler (37) skulle skilles, etter å ha vært et par i ti år.

Sammen har de barna Camden (8), Jaxon (6) og Saylor (5).

Det har imidlertid gått fort i svingene for realitystjernen, som kort tid etter bruddet ble koblet til komikeren Jeff Dye (38), som hun har tilbrakt mye tid med i det siste.

Ryktene om en gryende romanse oppsto første gang i oktober i fjor. Denne måneden skal de angivelig ha avsluttet det de hadde. Det fortalte en kilde til E! News.

- Hun hadde det bare gøy. Det var ikke noe seriøst fra starten av, sa kilden til nettstedet.

Nå har det imidlertid oppstått full forvirring rundt paret, som denne uken nok en gang ble observert sammen - til tross for bruddryktene.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

«Kline-fest»

Romanseryktene ble nemlig aldri verken bekreftet eller avkreftet av paret selv, ei heller bruddryktene. Dermed kan det nå se ut til at turtelduene fremdeles utforsker relasjonen ytterligere.

Paret har nemlig blitt observert sammen i Cabo San Lucas i Mexico.

På bilder, publisert av Daily Mail denne helgen, kan man nemlig se Cavallari og Dye henge ved bassenget på et luksushotell. Stemningen var også så god at de våget seg til en aldri så liten «kline-fest».

Bare dager før de ble observert sammen, publiserte 34-åringen flere bilder av seg selv i Mexico på Instagram.

«Frihet. Det føles så godt» og «Mitt andre hjem».

- Veldig enkelt

En kilde uttalte til US Magazine i februar at Cavallari angivelig ikke skal ha hatt hastverk med å finne en ny kjæreste etter skilsmissen i fjor.

- Forholdet deres er veldig enkelt, og Kristin tenker ikke langsiktig akkurat nå, og hun prøver å ikke bli for seriøs med én gang. Hun har tre barn og vet at det må gå sakte for seg, fortalte kilden.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Cavallari og Dye kommenterte flittig hverandres innlegg på Instagram i fjor høst, noe mange medier fanget opp og tolket som at en romanse muligens var på gang mellom dem.

Ryktene ble ikke akkurat færre etter at de ble observert på en intim date i Nashville i november. Når de nå nok en gang har blitt observert sammen, kan det tyde på at paret ikke er helt klare for å forlate hverandre.

FLØRT: Bettina Buchanan gjør comeback i «Ex on the Beach - Afterski», og nå kan hun avsløre at det ble ekstra hett med en spesiell i kulda. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Brudd

Det har nå snart gått ett år siden Kristin Cavallari og Jay Cutler annonserte at de skulle skille lag etter syv års ekteskap - og ti år sammen.

Det kunngjorde førstnevnte på Instagram, der hun også understreket at de var svært stolte av de tre barna Camden, Jaxon og Saylor.

- Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og er dypt takknemlige for tiden vi har hatt sammen, minner vi har skapt, og barna vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor to mennesker har vokst fra hverandre. Vi ber om at alle respekterer privatlivet vårt mens vi prøver å finne vei i denne vanskelige tiden for familien, skrev 33-åringen.

LES OGSÅ: Derfor sa hun stopp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer