Paris Jackson:

Full forvirring om sykehusinnleggelsen

Blir forklart som «en ulykke».

SYKEHUS-DRAMA: Alarmen gikk i Hollywood lørdag, da det ble påstått at Paris Jackson (20) hadde forsøkt å ta sitt eget liv. Dette er senere blitt tilbakevist av Jackson selv. Foto: NTB Scanpix
SYKEHUS-DRAMA: Alarmen gikk i Hollywood lørdag, da det ble påstått at Paris Jackson (20) hadde forsøkt å ta sitt eget liv. Dette er senere blitt tilbakevist av Jackson selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mange fryktet trolig det verste da kjendisnettstedet TMZ lørdag meldte at Michael Jacksons datter, Paris (20), hadde blitt innlagt på sykehus etter et selvmordsforsøk.

TMZ, som i sin tid var de første til å omtale Michael Jacksons bortgang, siterte anonyme kilder i Jackson-familien, som skal ha sagt at selvmordsforsøket var en direkte følge av den svært omdiskuterte dokumentaren «Leaving Neverland» - som har fylt spalteplassene de siste ukene.

Like etter at overskriftene traff internett tilbakeviste 20-åringen riktignok påstandene i en lang rekke Twitter-meldinger, der hun blant annet kalte TMZ for «jævla løgnere».

- En ulykke

Selv om Jackson altså avviser at hun er suicidal, hersker det fortsatt full forvirring om den angivelige sykehusinnleggelsen, og hva som egentlig foregikk bak lukkede dører lørdag.

Ifølge People skal kjendisdatteren ha blitt fraktet til sykehus lørdag morgen, før hun fikk reise hjem på ettermiddagen. Bakgrunnen for innleggelsen skal ha vært «en ulykke», opplyser en kilde til ukebladet.

- Paris hadde en ulykke som krevde medisinsk behandling. Hun er hjemme igjen nå, og har det fint, forteller kilden, uten å utdype hva ulykken handlet om.

MYSTISK: Paris Jackson avbildet etter sykehusinnleggelsen lørdag. Foto: NTB Scanpix
MYSTISK: Paris Jackson avbildet etter sykehusinnleggelsen lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge ABC har Jackson-leiren til gode å kommentere hva som skyldtes innleggelsen, og komme med detaljer fra det eventuelle skadeomfanget. Slikt blir det naturlig nok spekulasjoner av.

Fastfood og kino

Skal vi tro bildene som har dukket opp av Jackson etter sykehusinnleggelsen, virker det i alle fall ikke som hun er alvorlig, fysisk skadd. Ifølge Daily Mail kan det hele ha handlet om noe så «uskyldig» som en håndleddsskade.

20-åringen dro for øvrig videre til fastfood-restauranten KFC etter sykehusoppholdet, før hun tilbrakte kvelden med kjæresten, Gabriel Glenn, på kino.

Ifølge flere internasjonale medier skal de grove påstandene om hennes far ha gått hardt inn på popkongens datter de siste ukene. Det er blant annet blitt hevdet at 20-åringens mentale helse står på spill.

Dette er imidlertid langt unna virkelighet, ifølge Paris Jackson selv. Forrige måned kom hun med et kraftig spark mot spekulasjonene.

RISTER PÅ HODET: Paris Jackson responerte også på lørdagens overskrifter, på Instagram.
RISTER PÅ HODET: Paris Jackson responerte også på lørdagens overskrifter, på Instagram. Vis mer

- På mitt lykkeligste

- Det er ikke noe «sammenbrudd», ikke noe «mister forstanden» eller at jeg skal «være svært krevende for noen». Vær så snill, ikke tro på alt du leser. Bare fordi jeg ble observert mens jeg kjøpe kaffe etter en lang, deilig pause fra det kaotiske media, tror journalistene at de kan gjøre hva de vil med navnet mitt, skrev hun på Twitter.

- Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Jeg er på mitt lykkeligste og sunneste jeg har vært på veldig lenge, fortsatte hun.

Foruten tordentalen mot selvmordsspekulasjonene lørdag, understreket 20-åringen også at hun er ved godt mot, da hun viste seg fotografene senere på dagen. Ikledd en jakke med påskriften «Puppies, jeg har det bra», gjorde Jackson det tydelig hva hun synes om overskriftene.

I «Leaving Neverland», som hovedsakelig baserer seg på de to anklagerne Wade Robson og James Safechuck, blir det påstått at Michael Jackson skal ha forgrepet seg seksuelt på de to ovennevnte gjentatte ganger, da de var barn.

TYDELIG BUDSKAP: Paris Jackson var ikledd denne jakka lørdag. Foto: NTB Scanpix
TYDELIG BUDSKAP: Paris Jackson var ikledd denne jakka lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sagnomsust

De hevder blant annet at overgrepene gradvis eskalerte fra berøring på overnattingsfester til langt grovere overgrep.

Flere av de påståtte overgrepene skal ha foregått hjemme hos Jackson, på det gigantiske Neverland-godset, 21 mil nord for Los Angeles.

Jackson kjøpte den bortgjemte tomta, som strekker seg over hele tolv kvadratkilometer, for nærmere 170 millioner kroner i 1987. Eiendommen ble raskt en av verdens mest berømte, særlig kjent for popkongens private fornøyelsespark - med dyrehage, karuseller, bassenger, spektakulære parkanlegg og egen togstasjon (for å nevne noe).

Jacksons familie, representert ved forvalterne av Jacksons arv, fordømmer for øvrig «Leaving Neverland», og kaller den et «tabloid karakterdrap» av popikonet. Dokumentaren har generelt sett skapt sterke reaksjoner over hele verden, der tilhengere av Jackson har vært i harnisk, mens andre er blitt rystet av filmens innhold.

LES OGSÅ: Avslører hva datteren egentlig skulle hete

LEAVING NEVERLAND: I mars hadde den omstridte dokumentar-serien «Leaving Neverland» premiere på HBO. Dokumentaren har mottatt en del kritikk fra Michael Jacksons familie, men HBO velger å ikke trekke den. Nå står flere av de angivelige ofrene fram, og snakker om livet på Neverland. Video: HBO Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer