Ed Sheeran:

Full forvirring om stjernens bryllup

Ed Sheeran bekrefter at han er gift, men «ingen» vet når bryllupet fant sted.

GIFT: Ed Sheeran bekreftet fredag at han er gift. Likevel er det full forvirring omkring når og hvor bryllupet fant sted. Her er Ed Sheeran og kona, Cherry Seaborn, avbildet under Brit Awards-festen i London i februar 2017. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Ed Sheeran bekreftet fredag at han er gift. Likevel er det full forvirring omkring når og hvor bryllupet fant sted. Her er Ed Sheeran og kona, Cherry Seaborn, avbildet under Brit Awards-festen i London i februar 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar 2018 kunne Ed Sheeran (28) dele den gledelige nyheten om at han og kjæresten, den britiske landhockeyutøveren Cherry Seaborn (27) hadde forlovet seg.

Den svært private og mediesky artisten delte aldri noen bryllupsplaner med offentligheten, men i et intervju med Access for et knapt år siden, kom Sheeran med en noe underlig bemerkning som gjorde at flere ble overbevist om at Ed og Cherry hadde giftet seg i hemmelighet.

Nå, ett år senere, bekrefter Sheeran selv ekteskapet.

Synger om «kone»

Det er i et radiointervju på iHeart Radio at stjernen fredag bekreftet mistankene om at han og forloveden hadde giftet seg i 2018.

Radiointervjuet ble, ifølge People gjort i forbindelse med lanseringen av hans nye album, «No. 6 Collaborations Project». Det var på spørsmål omkring en teksten i en av låtene, at Sheeran la kortene på bordet.

Radioverten stiller nemlig spørsmål omkring teksten på låten han har sammen med rapperne Eminem og 50 Cent, som har navnet «Rememer the Name». I sangen synger Sheeran noe som løst kan oversettes til «Se hvor lett betydningen i denne sangteksten kan bli endret. Kona mi kler seg i rødt, men ser bedre ut uten leppestift».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer