Ed Sheeran:

Full forvirring om stjernens bryllup

Ed Sheeran bekrefter at han er gift, men «ingen» vet når bryllupet fant sted.

GIFT: Ed Sheeran bekreftet fredag at han er gift. Likevel er det full forvirring omkring når og hvor bryllupet fant sted. Her er Ed Sheeran og kona, Cherry Seaborn, avbildet under Brit Awards-festen i London i februar 2017. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Ed Sheeran bekreftet fredag at han er gift. Likevel er det full forvirring omkring når og hvor bryllupet fant sted. Her er Ed Sheeran og kona, Cherry Seaborn, avbildet under Brit Awards-festen i London i februar 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar 2018 kunne Ed Sheeran (28) dele den gledelige nyheten om at han og kjæresten, den britiske landhockeyutøveren Cherry Seaborn (27) hadde forlovet seg.

Den svært private og mediesky artisten delte aldri noen bryllupsplaner med offentligheten, men i et intervju med Access for et knapt år siden, kom Sheeran med en noe underlig bemerkning som gjorde at flere ble overbevist om at Ed og Cherry hadde giftet seg i hemmelighet.

Nå, ett år senere, bekrefter Sheeran selv ekteskapet.

Synger om «kone»

Det er i et radiointervju på iHeart Radio at stjernen fredag bekreftet mistankene om at han og forloveden hadde giftet seg i 2018.

Radiointervjuet ble, ifølge People gjort i forbindelse med lanseringen av hans nye album, «No. 6 Collaborations Project». Det var på spørsmål omkring en teksten i en av låtene, at Sheeran la kortene på bordet.

MEDIESKY: Ed Sheeran snakker sjelden om privatlivet. Når han er sammen med kona, er de også raske med å haste forbi fotografene. Her er de, tilsynelatende noe motvillig, avbildet på vei til Halloween-fest i 2017. Foto: NTB Scanpix
MEDIESKY: Ed Sheeran snakker sjelden om privatlivet. Når han er sammen med kona, er de også raske med å haste forbi fotografene. Her er de, tilsynelatende noe motvillig, avbildet på vei til Halloween-fest i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Radioverten stiller nemlig spørsmål omkring teksten på låten han har sammen med rapperne Eminem og 50 Cent, som har navnet «Rememer the Name». I sangen synger Sheeran noe som løst kan oversettes til «Se hvor lett betydningen i denne sangteksten kan bli endret. Kona mi kler seg i rødt, men ser bedre ut uten leppestift».

I intervjuet forteller nemlig Sheeran at låten var skrevet lenge før han giftet seg, men at han visste at de to ville være gift innen låten ble sluppet. Han innrømmer at han håpte at han kunne holde ekteskapet hemmelig frem til nå, men at det ikke gikk.

Saken fortsetter under.

Bar ring på fingeren

Nøyaktig hvilken avsløring Sheeran selv sikter til, er uvisst. Det ene muligheten kan være da artisten selv ga uttrykk for at han var gift i intervjuet med Access i august.

På spørsmål om hvordan det gikk med bryllupsplanene, reagerte Ed nemlig med en noe merkelig taushet.

Samtidig gjorde han en megetsigende bevegelse med hånda, og dermed ble journalisten oppmerksom på ringen han hadde på fingeren.

- Oi, er det sant? Det er spennende, sa journalisten.

- Ja, svarte Ed.

Journalisten ble totalt tatt på senga, og gratulerte Ed med den store nyheten, uten å egentlig få et tydelig svar på om han faktisk hadde giftet seg eller ikke.

- Hvordan klarte dere å gifte dere uten at noen merket det?

- Vel, jeg gjør egentlig ingenting i offentligheten, svarte Sheeran noe kryptisk.

At stjernen hadde en ring på fingeren under intervjuet i august, var likevel ikke noe nytt. Da Sheeran opptrådte under War-Child konserten i London et halvt år tidligere, ble han også observert med det som kunne ligne en giftering på ringfingeren. Den gangen avkreftet Sheeran at han allerede var gift, men fortalte at dette var en forlovelsesring.

- Jeg er ikke gift. Jeg bruker bare en forlovelsesring jeg også, siden jeg følte at vi begge burde det, fortalte han.

- Vinterbryllup

Til tross for at han altså nå selv har bekreftet at han har giftet seg, har 28-åringen fortsatt ikke delt detaljene om bryllupet. Ingen vet derfor med sikkerhet når det faktisk fant sted.

Den britiske avisen The Sun meldte i februar at paret hadde giftet seg i en intim seremoni i deres eget hjem i Suffolk, England, rett før jul. Ifølge avisen var det bare 40 av parets nærmeste familie og venner til stede da paret ga hverandre sine ja.

Avisen skrev videre at paret planlegger en større feiring til sommeren.

Hvorvidt detaljene rundt Sheerans bryllup noen gang blir delt med fansen, får tiden vise.

LES OGSÅ: Ed Sheeran mistet venner da det ble kjent hva han tjener

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer