Adele:

Full forvirring om kjærlighetslivet

Sangstjernen Adele med spark mot romanseryktene.

SINGEL?: Det spekuleres på om romantikken blomstrer for Adele, men selv omtaler hun seg selv som «singel». Foto: NBC/ BACKGRID/ NTB
SINGEL?: Det spekuleres på om romantikken blomstrer for Adele, men selv omtaler hun seg selv som «singel». Foto: NBC/ BACKGRID/ NTB Vis mer
Publisert

Siden i fjor har sangeren Adele Adkins (32), bedre kjent som bare Adele, gjennomgått en stor forandring. Tidligere i år la fansen merke til stjernens drastiske vektnedgang, som også har fått stor oppmerksomhet i internasjonale medier.

Sangerens karriere skjøt fart da hun slapp sitt andre studioalbum i 2011, kalt «21». Adeles seneste album daterer tilbake til 2015, og hennes nyeste singel, «Water Under the Bridge», kom ut i november 2016.

Siden har det vært stille på musikkfronten, og det er tydelig at stjernen har gjennomgått en stor forandring siden hun sist ga ut ny musikk. Det siste året har det også svirret romanserykter rundt 32-åringen, som brøt med ektemannen Simon Konecki (46) våren 2019.

I fjor høst begynte det å svirre rykter om at Adele datet den britiske rapperen Joseph Junior Adenuga (38), bedre kjent som Skepta. Og tidligere denne uken kunne People melde at relasjonen deres er blitt mer intenst.

- De befinner seg i samme sirkler i London, og hun har det moro, forteller en kilde til nettstedet.

TILBAKE: Adele er tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut får kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer

Gift i sju år

Adeles tidligere ekteskap med Konecki varte i syv år, før de i fjor bestemte seg for å skille veier.

«Rolling in the Deep»-sangeren fikk i 2012 sønnen Angelo (8) sammen med den 14 år eldre ektemannen.

EKSMANNEN: Simon Konecki og Adele Adkins var gift i syv år før Adele ba om skillsmisse i 2019. Her er de avbildet sammen i 2013. Foto: Richard Young/REX/NTB
EKSMANNEN: Simon Konecki og Adele Adkins var gift i syv år før Adele ba om skillsmisse i 2019. Her er de avbildet sammen i 2013. Foto: Richard Young/REX/NTB Vis mer

Etter skilsmissen var det klart at sønnen skulle bli sangerens største fokus, og under coronapandemien skal dette også ha vært viktig for henne.

People skriver at Adele har pendlet mellom Los Angeles og London for å tilbringe tid med sønnen under pandemien.

- Det har vært Adeles fokus å hjelpe ham med å lykkes med skoleundervisningen, som har foregått over internett, forklarer en kilde til nettstedet.

- De dater

Som nevnt ble sangstjernen koblet til rapperen Skepta allerede i fjor, og denne uken blåser altså People nytt liv i romansespekulasjonene som har svirret rundt dem.

Magasinet viser til en kilde, som skal være tett på Adele, som bekrefter at de to dater hverandre.

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, er hun endelig tilbake når hun er vert for «Saturday Night Live» lørdag 24. oktober. Video: SNL Vis mer

Duoen, som har vært venner i årevis, har flere ting til felles. Begge jobber i samme industri, og har barn fra tidligere forhold. «Hello»-stjernen og rapperen kommer også fra samme sted, Tottenham i London.

Utenom felles interesser, skal de to ha hatt god kontakt over lengre tid. I 2016 forklarte Skepta at de er hyppige tekstere, og at de stadig spør hvordan det går med hverandre.

- Adele tekster meg hele tiden, og holder meg på matta. Hun forteller meg om hvordan ting går, sa han til ES Magazine den gang, ifølge The Sun.

- Singel kattedame

Hva som faktisk er status mellom Adele og Skepta, er imidlertid ikke helt lett å bli klok på.

TMZ henviser på sin side til et ferskt Instagram-innlegg på Adeles profil, som tilsynelatende avkrefter at hun er romantisk involvert med noen. Innlegget ble publisert samme dag som Peoples artikkel.

I innlegget delte sangstjernen først og fremst sin begeistring og takknemlighet, i kjølvannet av opptredenen sin på humorshowet «Saturday Night Live» sist helg.

- Takk til den mest vidunderlige rollebesetningen, crewet, skribentene og produsentene. For en ypperlig gruppe mennesker dere er, skrev stjernen, og la til at hun deltok på showet for å kunne glede seg selv og andre.

UGJENKJENNELIG: Flere fans påstår at stjernen er ugjenkjennelig etter vekttapet. Her er hun avbildet i 2015. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB
UGJENKJENNELIG: Flere fans påstår at stjernen er ugjenkjennelig etter vekttapet. Her er hun avbildet i 2015. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB Vis mer

Videre ønsket hun amerikanerne lykke til med presidentvalget og en gøyal Halloween-feiring. Til slutt la hun imidlertid til:

- Jeg går tilbake til hulen min nå for å være den (single) kattedamen jeg er! Snakkes neste år.

Det er noe usikkert om dette er svar på Peoples skriverier, men det kan se ut til at stjernen for øyeblikket nøyer seg med singellivet.

Snakket om forvandlingen

Adele har holdt en ganske lav profil de siste årene, men har altså skapt overskrifter både med sitt endrede utseende og privatlivet sitt.

Mange lurte nok derfor på om 32-åringen kom til å nevne noe om sitt nye utseende under opptredenen på «Saturday Night Live». Det gjorde hun også, og - kanskje som forventet - valgte hun å gå for en humoristisk forklaring.

- Jeg vet at jeg ser veldig, veldig annerledes ut, enn sist dere så meg. Men på grunn av alle corona-restriksjonene har jeg vært nødt til å reise lett, og jeg kunne derfor bare ta med halve meg, forklarte hun spøkefullt i programmet, og la til:

- Og dette er den halvdelen jeg valgte.

LES OGSÅ: Får slakt: - Jeg hater dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer