Adele:

Full forvirring om kjærlighetslivet

Sangstjernen Adele med spark mot romanseryktene.

SINGEL?: Det spekuleres på om romantikken blomstrer for Adele, men selv omtaler hun seg selv som «singel». Foto: NBC/ BACKGRID/ NTB
SINGEL?: Det spekuleres på om romantikken blomstrer for Adele, men selv omtaler hun seg selv som «singel». Foto: NBC/ BACKGRID/ NTB Vis mer
Publisert

Siden i fjor har sangeren Adele Adkins (32), bedre kjent som bare Adele, gjennomgått en stor forandring. Tidligere i år la fansen merke til stjernens drastiske vektnedgang, som også har fått stor oppmerksomhet i internasjonale medier.

Sangerens karriere skjøt fart da hun slapp sitt andre studioalbum i 2011, kalt «21». Adeles seneste album daterer tilbake til 2015, og hennes nyeste singel, «Water Under the Bridge», kom ut i november 2016.

Siden har det vært stille på musikkfronten, og det er tydelig at stjernen har gjennomgått en stor forandring siden hun sist ga ut ny musikk. Det siste året har det også svirret romanserykter rundt 32-åringen, som brøt med ektemannen Simon Konecki (46) våren 2019.

I fjor høst begynte det å svirre rykter om at Adele datet den britiske rapperen Joseph Junior Adenuga (38), bedre kjent som Skepta. Og tidligere denne uken kunne People melde at relasjonen deres er blitt mer intenst.

- De befinner seg i samme sirkler i London, og hun har det moro, forteller en kilde til nettstedet.

Gift i sju år

Adeles tidligere ekteskap med Konecki varte i syv år, før de i fjor bestemte seg for å skille veier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer