FORVIRRING: Det karadiske rockeparet Chad Kroeger, kjent fra bandet Nickelback, og Avril Lavigne giftet seg lørdag ifølge flere medier. Men siste nytt sier at de formelt blir et ektepar først mandag. Foto: All Over Press
FORVIRRING: Det karadiske rockeparet Chad Kroeger, kjent fra bandet Nickelback, og Avril Lavigne giftet seg lørdag ifølge flere medier. Men siste nytt sier at de formelt blir et ektepar først mandag. Foto: All Over PressVis mer

Full forvirring om bryllupet

En Twitter-melding skapte storm rundt Avril Lavigne og Chad Kroegers bryllupshelg...

SEOGHØR.NO: Det rocka kjæresteparet Avril Lavigne (28) og Chad Kroeger (38) forlovet seg spontant i høst, og alt tyder på at en lignende impulsivitet gjelder for bryllupet deres.

Lørdag rapporterte nemlig flere amerikanske medier at paret har giftet seg i Sør-Frankrike. Men allerede få timer senere uttalte en kilde til People at turtelduene ikke har gitt hverandre sitt «ja» - ennå.

Søndag ser det imidlertid ut til at bryllupsforvirringen er i ferd med å gi seg. Ifølge UsWeekly er ikke stjerneparet «teknisk sett gift ennå». De skal derimot ha holdt en bryllupsfest i Cannes lørdag som en start på ekteskapsmarkeringen. Den formelle bryllupsseremonien skal finne sted mandag 1. juli, hevder nettstedets kilde. 

Mike Heller i byrået Talent Resources, som representerer Avril, skrev på Twitter lørdag at han befinner seg i Sør-Frankrike for å se 28-åringen gifte seg, og at alle er svært glade og spente over bryllupet.

Om det er disse meldingene som har fått fantasien til blant annet E!News sine kilder til å løpe løpsk, vites ikke, men UsWeeklys kilde mener det er en sannsynlig årsak.

Verken Avril Lavigne eller Nickelback-forloveden har foreløpig kommentert noen av bryllupsspekulasjonene. 

I april røpet Avril at hun var i full gang med forberedelsene til det hun omtalte som et «spektakulært bryllup», men at forloveden ikke får vite stort om planene for den store dagen.

LES OGSÅ: Nå er hun forlovet igjen